Jump to content
PirateClub.hu

ggeleven

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: ggeleven

  1. ggeleven

    Milyen mobiltelefonod van?

    nekem ez az elsőszámú T-mobillal: egyébként se w950i és baromira IMÁDOM!!!!! 2. számú harcos egy k700 vodával 3. számú 3310 pannonnal
  2. ggeleven

    NFL - Amerikai foci

    Smurf, tök igazad van! A Dallas sok kis apró hibája benne volt ebben a kiesésben...Pedig a Bírók is besegítettek egy kicsit a TD-knél!!! A másik meg, amit akarok írni, hogy pont a kiszámíthatatlanság miatt is ilyen szép ez a játék!!! (na meg a szép passzok, elkapások, védekezések....)
  3. ggeleven

    NFL - Amerikai foci

    Remélem ma is ilyen jó meccsek lesznek!!! Ezekért megéri az éjszakázás!!!
  4. ggeleven

    NFL - Amerikai foci

    Nagyon durva meccet játszik a Green Bay és a Seattle!!! Aki tud kapcsolódjon be!!! A TVU-t vagy a SopCast-ot szedd le innen: http://myp2p.eu/software.php?part=software Itt meg megtalálod, h melyik csatorna játsza és hogy melyik progin tudod nézni: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=4646&part=sports Itt egy kép, h olvasgatás közben is mehet... Amúgy így még nagyon sok mindent lehet nézni!!!!
  5. ggeleven

    NFL - Amerikai foci

    Itt találsz leírást: http://www.nfl.hu/modules.php?name=Html&which=Rules Meg próbálj meg időt szakítani egy teljes meccs végignézésére, mert egész jól elmagyarázzák a szitukat a kommentátorok!!! Ha már egy kicsit átlátod a játékot, akkor magába fog szippantani!!! Egyébként a google a barátod!
  6. ggeleven

    NFL - Amerikai foci

    A meccset nem tudta felvenni valaki??? Az összefoglalót megnéztem és nagyon jó lenne megnézni az egész meccset!!!! Please valaki szóljon, ha megvan!!!
  7. ggeleven

    NFL - Amerikai foci

    Valaki vegye fela ma esti meccset!!! PLEASE!!! És sajna ne tudom sem felvenni, sem megnézni, de NAGYON kiváncsi vagyok rá!!!!
×
×
  • Create New...