Jump to content
PirateClub.hu

N()RB3RT

Felhasználó
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: N()RB3RT

  1. N()RB3RT

    Általános- Kisebb tuningok!

    köszi a tanácsokat, megfogadom
  2. hy all, én megvettem tegnap életem első gitárját!! egy valencia cg 160-as nylon húros csodát
  3. N()RB3RT

    Általános- Kisebb tuningok!

    Hali mindenkinek, segítségeteket kérném, ugyanis nekem egy 2006-os hyundai accent-em van egy 97 lóerős 1.4-es benzines, 16 szelepes sornégyes motorral. Kevés pénzből gazdálkodom, úgyhogy a segítségeteket szeretném kérni, hogy mivel tudnám növelni az autóm teljesítményét, kicsi pénzből (havonta max 20 ezer), de úgy, hogy a motor se menjen tönkre? egy kipufogó rendszer már van rajta ( nem csak dob, hanem leömlők is meg minden) illetve tettünk rá/bele sportlégszűrőt is. a felfüggesztést is megbabrálnám egy kicsit, mivel most elég puha, a fékekkel viszont semmi gond nincs, mocskos jól fognak . Válaszaitokat előre is kössz!
  4. N()RB3RT

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    ha 2 vonat indul csabára, az egyik pestről jön 120 km/h-rás sebességgel, a másik szegedről jön 80 km/h-rás sebességgel, akkor egy taxisofőr mennyi idő alatt ér new yorkból franciaországba a hajó keréknyomán utazva?
  5. N()RB3RT

    Zene felismerő...:D

    de az, de a szám címét is le kell írni, nem?
  6. N()RB3RT

    Zene felismerő...:D

    Kispál és a Borz : 0 óra 2 perc na most én jövök "Fázik a veréb, letörik a füle, Átfagy a kabátom, Akárhogy is nézem mostmár, ittvan a karácsony. Tudom jól, hogy ez a szeretet ünnepe, Én ezt belátom! De a mocskos, szemét ci....-okat, nagyon utálom! Na tessék találgatni
  7. N()RB3RT

    hogyan kérjek cigit?

    hallod, ha csak ez a 2 probléma lenne a cigivel... sztem meg senki ne dohányozzon, se a 30 éves, se a 18 éves, a 14 éves meg aztán pláne ne dohányozzon, mert olyan kormos lessz a tüdeje, hogy külön bejáratú kéményseprő osztagot fognak neki kiképezni.
  8. N()RB3RT

    A legjobb autó

    ez az autó méltó az audi megnevezésre, és az tetszik benne a legjobban, hogy van belőle diesel is Az én favoritom a hyundai accent '06, mert nekünk is ilyen van, elnyűhetetlen( Friss a jogsim, már csak tudom )
×
×
  • Create New...