Jump to content
PirateClub.hu

Gege Warrior

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Gege Warrior's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. hello! Nekem is vannak érdekes dolgaim, főleg irodalmon... A tanár már gyűjti az aranyköpéseimet, amiket inkább már jó szaftos turhának tudnék elképzelni, olyan fárasztóak.. Na szóval: Ugyebár Szózatot tanultuk, lefeleltem a versből, amikor kérdezte a tanár: -Ki zenésítette meg a Szózatot? Mire én: -Benedek Elek... (ugyebár Egressy Béni-t kellett volna, na dehát az már mindegy... De ugye azt már mondanom sem kell, hogy az egész osztály szakadt a röhögéstől. Meg még volt pár amiket le is írt magának de most nem jutnak eszembe sajnos
  2. Gege Warrior

    csubakka létezik!

    Ez nagyon kemény! Csubakkát is felülmúlja! Egy 20 órás műtéttel sem lehet eltávolítani ennyi szőrt! XD
  3. Gege Warrior

    Scary Maze Game

    Köszi! Remélem rosszat nem álmodot senki! Engem is fél óráig a beszarás feelingje lengett körül : D Egyébként ne vedd sértésnek de eléggé gagyi a képed Csak szóltam és elnézést ha ezzel vki megbántottam. Engem idegesít :DDD De télleg sry.
  4. Gege Warrior

    Scary Maze Game

    Elnézést kérek ha már fel volt rakva! Nem rég óta nézem a humor fórumot, úgyhogy nem tudhattam, és bocsáss meg KO.pasz nem akartam a frászt hozni rád! You tube-n am van egy tonna videó erről, h ki hogy szívta meg :lol:
  5. Ez egy jó kis türelemjáték. Próbáljátok ki! Ne szúrjátok el! http://www.fugly.com/media/view.php?cat=DOWNLOADS&id=709 (Ha lehet vki vegye fel a játékot egy mobillal és a játékos arcát, majd rakja fel You Tube-ra! : D de ez csak megalázás)
×
×
  • Create New...