Jump to content
PirateClub.hu

julcsi8

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: julcsi8

  1. vagyok! hát a helyzet nem változott. Még mindig jóban vagyuk, jól elvagyunk egymás társaságában, azóta nem adott választ én meg nem akarom eröltetni nehogy aztán megsértődjön v mit tudom én.próbálkoztam többet vele lenni de sokat van a barátnőivel és én meg nem szeretek úgy beszélgetni h közben mások is minket figyelnek szval megpróbálok vmi iskolán kívüli talit leszervezni. gondolkoztam azon h a hétvégén elhívom vmerre+jövőhéten lesz a születésnapja és meglepem valamivel csak azt nem tudom h mivel. Szerintetek mit tegyek?
  2. hát én elmondtam neki h mit érzek...a válasza az volt hogy neki a barátság is elég lenne, de meggondolja. Ez jelenthet valami pozitívumot, vagy kampec?
  3. hát jó, a jövőhéten megkérdezem h hazakisérhetem-e és ha igen útközen megpróbálom
  4. sajnos a direkt rákérdezést kellene választanom mivel, a puhatolózás nem az erősségem. Szerinted hol kérdezzek rá? Gondoltam hazakisérem és ott, de nem tom h jó ötlet-e?
  5. És azt jó ötletnek tartód-e ha a kettőt kombinálnám:puhatolózok,hétvégén elhívom moziba vagy akárhova és ha úgy érzem hogy itt a lehetőség akkor rákérdezek.
  6. hát a hétvégét kitárgyaltuk msnen, én rá mernék kérdezni h van-e barátja, holnap meg is teszem. Finom célozgatásokat mondhatnál mert nem vagyok jó ilyen téren! És ha mondjuk elhívom hétvégen valamerre akkor konkrétan mondjam el h bejön nekem. Vagy mikor? tom h hülyén hangzik de ilyenkor teljesen padlón vagyok.
  7. a myvipe szerint nincs barátja, én többet szeretnék mint barátság és itt a probléma amire választ szeretnék kapni mert valahogy a barátkozás fázison nem tudok túljutni(tapasztalat előző lányoknál). Esetleg kérdezzek rá hogy van-e neki valakije?
  8. Sziasztok! Kicsit tanácstalan vagyok ezen a téren, sőt inkább egy picit mulya. Szóval a sulinkba most jött egy csaj aki elsős, én meg végzős. Hamar összebarátkoztunk meg minden, reggel a buszon egymás mellett ülünk, beszélgetünk meg néha a suliban is, és hogy jobban megismertem nekem bejön a csaj (és szerintem fordítva is) viszont nem tudom hogyan kéne a tudtára adnom hogy bejön nekem mivel ilyen téren nem vagyok a szavak embere. Tudom mondjam hogy bejön de utána mit mondjak vagy csináljak? Esetleg mikor, milyen körülmények között adjam a tudtára? Válaszokat előre is köszönöm!! ( a nevem ne tévesszen meg, srác vagyok )
  9. julcsi8

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    nekem az lenne a gondom hogy amikor elindítom a gépet mindig kiírja hogy az érvényesítési teszten nem ment át a szoftver.Két variációt ajánl fel:Megoldásmost, megoldás késöbb.Már jópár éve fel van rakva winows és eddig nem csinálta ezt.Mit tehetek hogy többé ne kérdezze ezt mert nagyon idegesít hogy pl:mindig eltünik a háttérkép meg állandóan ezzel nyaggat a gép. Üdv:julcsi8
  10. julcsi8

    Szellemek, démonok!

    A 3.-ik videónál mi a lényeg? én nem vágom
  11. julcsi8

    Avi-ba felirat égetése

    beleégetett feliratot ki lehet vhogyan törölni és ha igen hogy?
  12. julcsi8

    Harcművészetek --> Shotokan Karate

    én majdnem elkeztem shotokanozni de az Aikido jobban tetszett ez van de a shotokan is jó (de az aikidonál nincs jobb:D)
  13. julcsi8

    Mennyire vagy meleg?

    kétszer is megcsináltam Eredmény mindig 33%
  14. nem áll szándékomban még jó idejig tovább fejleszteni a gépemet csak memóriára lenne szükségem
  15. Konkrétan én egy Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200-st néztem ki magamnak.
  16. És azt hogy az alaplapom(ASRock K7S8XE v. 3.0) mit támogat azt hol tudom megnézni?
  17. És ha kiveszem a Régi 333-ast akkor a 400-as belemegy?
  18. megnéztem a memóriámat és az van ráírva hogy ddr 400mhz PC2700. A neten találtam egy olyan memóriát ami csak annyiban különbözik hogy PC3200-as. Ezt belerakhatom a gépembe vagy csak a PC2700-as fajtájuakat?
  19. Szeretném a számítógép memoriáját bővíteni de nem tom hogy milyen a típusa .Lehetséges-e a számítógép szétszedése nélkül ezt megtudni vhogy?Tom kicsit fura a kérdés de csak annyít tudok hogy 256mb-os.
×
×
  • Create New...