Jump to content
PirateClub.hu

pamdavid

Veterán
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: pamdavid

  1. pamdavid

    RTL Klub Vs. TV2

    RTl jobb szeritnem,mert több jó film van rajta!Egyébként a TV2-t se vetem meg!
  2. Bóbita én úgy tudom,hogy húsvéti koncertre még meglesz az énekesetek..... De én megint előbb tudok mindent,és nem is vok a zenekarba Egyébként én msot vettem egy Cort X-2-es gitárt és nagyon tetszik,sokat nem tok róla mondeni,mert ez az első elektromos gitárom!De nagyon tetszik és jó is rajta játszani!Nyilván van jobb gyitó ennél De szerintem jó vétel volt!
  3. pamdavid

    Dragon Ball 2008

    ez nagyon lol,bár azért érdekelne!
  4. pamdavid

    Mi a kedvenc filmed?

    Nekem a xXx2 (TRIPLA X 2) de szeretem a horror és a misztikus filmeket
  5. vagy esteleg egy Vorson G-1 lehet még.... Test: szilfa Nyak: jávorfa Fogólap: rózsafa, 24 bund Hardware: Vintage TMC-1 tremolo, vagy Floyd Rose TMK-2 tremolo Elektronika: 2db VR20 humbucker pick-up, 1db VR12 single-coil pick-up 1db hangerő potméter, 1db hangszín potméter, 5 állású pick-up kapcsoló egyik havernak van ilyen,ő eladja de nem akarok használtat venni....szal lehet ezt veszem csak újonnan! Erre ki mit mond?
  6. csak lehet hogy az Ibanez ennyi pénzért lehet hogy egy rakás.....bár 1 év gari van rá...
  7. személy szerint én is az Ibanezre gondoltam....
  8. Jah a Start szetben ez a márka található:Ibanez-GRX70JU-BKN vagy esetleg ez azz Ibanez-GRX40 JU-BKN...a 2 közül valamelyik!
  9. Hali....nos az lesz hogy veszek egy gitárt...de nem tudom milyet.... 1.Squier 33-60 ezer FT-ig! 2.Ibanez Start szett 66000 FT! nos szerintetek melyiket lenne érdemes...ez az első gitár..eddig akusztikuson gyakoroltam,de az nem az enyém....ezt én kezdésnek és még sok sok gyakorlásnak tervezem..ezért nem akaokr jobbat venni...én személy szerint az Ibanez felé hajlok.... Szóval légyszi adjatok ötleteket... köszi
  10. pamdavid

    Metallica

    az S&M a legjobb koncert a világon,megvan DVD-n a teljes koncert..... A lemezekről annyit hogy min testszik kivéve a ST.Anger-t mivel semmi solo meg...az egész olyan ratyi..... Az új szám címe "Deet is Noth The End" nekem megvan a Studio felvétel és a Koncert felvétel is,de többet fog érni mint a ST.Anger......
×
×
  • Create New...