Jump to content
PirateClub.hu

Krizis82

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Krizis82

  1. Krizis82

    Mennyi a nemalvási rekordod?

    Szasztok kb. fél éve történt (véletlenül) hogy Vasárnap reggel 6 tól szerda 17-ig ébren voltam. Nemolyan nehéz csak a kezdö lenduletet kell megkapnod, aztán kb a 20 óránál van egy holdpont, ha azon átestél olyan érzés mintha kialudtad volna magad, majd a holdpontok gyakrabban jönnek, Szerdán már remegtem, és kicsit félrebeszéltem, haluzaim csak az emberekktöl voltak, ugy tűnt hallom a gondolataikat. Nemtetszett amit gondolnak, igyhát inkább elaltattam magam, nemvolt egyszerü feladat. Azóta csak napi 4órát alszom, pedig tudom hogy min8-ra szügségem lenne, de sajnos nincs rá idöm. Ja, az a legrosszabb hogy azóta nem álmodtam.
  2. Krizis82

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    ...Amig a föld kerek, mindig lesznek rockerek... Hello mindenkinek. Készült már ebben a témában sok felmérés, Európa népessége milyen stilusú zenét halgat, százalékokra szétosztva, a megkérdezettek életkora, szociális helyzete, iskolázottsága, családi állapot, stb, szóval komolyan vették a dolgot, részletes felmérés volt.... tehát akit tényleg érdekel nézzen utána (engem nem lepett meg a végeredmény). Nekem nincs semmi bajom az úgynevezett Disco-''zenével'', csak sajnos a szervezetem nembirja, igyhát marad a többi: Rock,Blues,Reggie, bármi amit igazi, élö emberek játszanak, hát ez a Zene.... Mindenkinek szive-joga azt halgatni amit szeret, Ave Demokrácia...
  3. Krizis82

    Thegodfather/mafia

    Szerintem csakis a Maffia mind grafikailag,történetileg,stb., a Godfather naggyon elsiethették vagy mi, a környezet egyhangú, grafika full maxon is elég gagyi, föleg ahhoz képest hogy a maffia már régi játék mégis naggyon szép. Én naggyot csalódtam a Godfatherben. ennyi. köszi.
×
×
  • Create New...