Jump to content
PirateClub.hu

zollre

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: zollre

  1. zollre

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok. A hozzászólásom óta már járt szervizben a gép, ahol kiderült hogy az alaplap nem megfelelő rögzitése miatt a processzor hűtőjének hejre "pattintása" közben elrepedt egy-két hajszál vékony vezető az alaplapban, ami ezért nem küldött jelet a videokari felé... Végül nem derült ki hogy a szervizes faszi hibája e, aki az alaplapot berakta, vagy a túl fejlett erőnlétemnek tudható be a gikszer. Mivel ez még AGP-s alaplap volt, és ehhez már nem nagyon voltak alkaltrészek, jobbnak láttam az alaplap cserét, de mivel a meglévő alkatrészek között volt egy AGP-s videokártya és három DDR I-es memória, ezért az uj alaplaphoz új videokari és DDR III-as memoria is kellett, a végösszeg ( a processzor nélkül) 50.000 ft fölött ért véget, de legalább lett egy jó kis gépem. Ezt hittem. Felraktam egy 32 bites windows 7-et, egyszer. Minden szép és jó volt, amig az alaplaphoz kapott telepitő dvd-t be nem nyomtam és rákattintottam az "Install All" gombocskára, ami minden kelléket felrakott, köztük egy Norton Internet security-t is, a már meglévő AVG antivirus mellé... Ezek kikáozták egymást, újratelepités MÁSODSZOR... A második ujrahuzás után gondoltam gyorsitok gyorsan felinstalláltam minden szükséges alap programot (dvd iro, winrar, commander...stb...), eközben lefutott a windows Update is. A rendszer felállt, már majdnem bontottam a pezsgőt. Erre. Kék halál. A hibaüzenet a következő: PFN_LIST_CORRUPT Stop: 0x0000004E :):) A két winchesterből csak egy van bekötve, amire a rendszert kéne rakni, azis formázott (üres:):)) állapotban. KEresgéltem megoldásokat Googlen, arra jutottam hogy valamien frissen felrakott driverrel lehet a gond... De hogy? Az az egy winchester amit felfog, az tök üres. Elinditanám a windows 7 telepitöt, épp hogy csak elindulna a telepités, ujra jön a PFN_LIST_CORRUPT... hibaüzenet. Nemis tudom hogy ezt segitség kérés gyanánt irtam e le, érdekes történet, az biztos. HA valaki tud, segitsen, megköszönöm, de hétfőn szerviz gyanus a történet, csak a pénz meg véges, és a gép meg a melohoz kell, ezért ráadásul még sürgős is lenne :) :)
  2. zollre

    Konfigurációk, alkatrészek

    Köszönöm a segítséget Megvan az új proci, LGA-775 -ös, beraktam, onnantól nincs kép a monitoron. Bekapcsol a monitor, de nem ad képet, csak a készenlétjelző villog rajta (mint mikor képernyőkimélőnél kikapcsol a monitor készenéti állapotban). Probáltam a videokártyát bojgatni, semmi. Probáltam berakni a régi GeForce FX 5200-ast, azon is ugyan ez maradt. Vissza raktam a régi procit, ugyan ezt csinálja azzal is. Csináltam egy BIOS reset-et is... A 3 kis pöcökkel is, meg az elem 5 percig eltávolitásával is, semmi. Mi történt? Sziasztok! Kénytelen vagyok mégegyszer leirni a problémámat ide is, mivel sürgős megoldás kéne, és a segitség részt lényegesen többet olvasgatják mint a hardveres kérdések részt... Új processzor került a gépbe, ezután inditásnál a monitor csak beáll készenléti helyzetbe ( zöld led villog rajta, mint mikor képernyo-kimelo modban "elalszik" a monitor ), és nincs semmi kép. Probáltam visszarakni a régi procit, de semmi... Probáltam a régi videokártyát berakni GeForce FX 5200-as, de semmi. Probáltam a jelenlegi videokartyat letisztitani, de semmi. Csinaltam BIOS resetet is, de semmi. Az üzletben feltettem két egyszeru kérdést, és mind a kettore a NEM választ kaptam... Bonyolult dolog procit cserelni? Kell e ujratelepiteni a gepet procicsere után? ... most megis hibas valami. Aki tud, dobjon par hasznos tippet, mert a gep es az uj proci is melozni kellene... Koszonom elore is!
  3. zollre

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok! Új processzor vásárlásnál felléphet-e kompatibilitási probléma az alaplappal, vagy csak "bepattintom a régi helyére" és már megy is? Erről lenne szó: http://ipon.hu/?product_id=117033&ref=olcsobbat És az alaplapom típusa: http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775V88%2B Előre is köszönöm a segítséget. Sziasztok!
  4. zollre

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Windows 7 x32 BIE verzió, néha néha gondolt eggyet a net, és megszakad, ilyenkor az esetek 50%-ban a hibajavító kijavítja a hibát, a maradék esetben meg közli velem hogy áramtalanítsam a routert, ami mondjuk éjszaka 2-kor elég zavaró, tekintve h 3 családtagon kéne átgázolnom álmában hogy áramtalanítsam a ... "buta" routert... Szivesen írtam volna valami ultrabrutált, mert elég idegölő ez a probléma. 3 gép van a családban, eddig 1 gépen Windows 7 és 2 gépen XP volt, az xpkkel nem volt semmi netes probléma, csak a "7"-el, ma felkerült az új windows egy xp-s gépre, és azis kezdi a netmegszakadásos mókát... Aki találkozozz ilyennel, vagy csak van valami tippje hogy merre induljak, az szóljon. Köszönöm előre is, boldog karácsonyt a népnek!
  5. zollre

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Windows 7 Enterprise build:7600 lett feltelepítve... Utánaolvastam mielőtt kérdeztem volna, de semmi. Az oldalon található Windows 7 toolkit 1.7-t annyit tett, hogy ha megnyitom a vezérlőpultot akkor ezt az ablakot kapom, ha "kiikszelem" működik rendesen, de attól még kiírja: A Windows 7 Toolkit ezt válaszolja a gyártó kiválasztása után (az x64-es jelölőnézet inaktív): Windows 7 Loader by Daz és a Windows 7 Loader by Hazar és kilett próbálva nem sikerült velük boldogulni. Aztán a Rendszerleírásnál ezt kapom az Oprendszer infonál: Annyi lejött hogy alaplap gyártót kell választani Asrock alaplapom van. Még két dolog maradt: eredetileg 2 merevlemezes meghajtóm volt, az XP fel is ismerte. az egyik meghajtó partícionálva volt, azt a partíciót "nem találom" sem a rajta lévő cuccokat. XP-n még gond nélkül látta. A harmadik: Bootolásnál még megkérdezi hogy melyik OPrendszert szeretném indítani az XP-t vagy a 7-et. Hogyan tudnám megoldani hogy ezt ne kérdezze meg, csak inrítsa a 7-et, azaz teljesen eltávolítani az XP-t... ? Aki a mondókám egyik részére tudna valami segítséget adni azt nagyon megköszönném. Köszönöm Sziasztok!
  6. Megérdemelte. Nagy arca van. Miket beszélek. Hatalmas arca van, DE... Ötödik helyen autókázott az utolsó futamon, ezért nem érdemelte meg. Nem. Azok után h az előző évben hogy csúszott le a bajnoki cimről, nem hiszem hogy ennél egy fél csulányival is többet kockáztattam volna, főleg ilyen páján, ilyen időjárásviszonyok mellett, lehetett látni hogy csúszkált az autó, és hogy mindenkinek mennyit kellett korrigálni... Glock az utolsó métereken lelassult, és szerencsésen nyert csak hamilton.Nem. Akkor nyert volna szerencsésen, ha futam közbe mindenkire rázuhan egy egy vadászrepülő, amit egy bálna vezet, miközben az összes bálna kefél egy-egy patkánnyal. Ez nem szerencse volt, Glock nem cserélt vizes gumikra az utolsó 5-6 körön, az volt a mák, hogy ilyen sokáig birta, és csak az uccsó két kanyar előtt csusszant ki, néha hősök lesznek a hősök, néha nem, neki most nem jött össze. (amugy meg kurva gyors a glock, bár ferrari motorral megy, ááh, csipem azt az embert.) Massa megérdemelte volna hogy nyerjen. IGEN. Massa megérdemelte volna, nemis kicsit, szeretem is ahogy csinálja a dolgokat, korrekt ember, és nem volt semmi ahogy az utolsó futam után kiállt a szurkolók elé, de ettől függetlenül nem lehet azt mondani, hogy Hamilton azért nem érdemelte meg, mert Massának kellett volna nyerni. Hamilton egy nagypofájú kis pöcs, tiszteletlen mindenkivel, nem viselkedik. IGAZ. És akkor mivan? Ez (ahogy előttem is mondták) egy technikai sport, és nemcsak itt, sok más egyéni sportákban is az erősebb kutya baszik. Most hamilton baszik, ha rózsaszin szoknyában simogatta volna a többi versenyzőt, nem lett volna ilyen sikeres, a második évében, úgy hogy az első évében is egy kis mákostészta miatt maradt le a bajnokiról. A majdnem legjobb indok: Nem érdemelte meg, mert Massa sokkal jobb volt nála egész évben. Ja. Azért vezette hamilton az összesitettet. (Nincs indok, hogy persze massa ötször influenzás lett évközben, hamilton mellett meg ottvolt az isten, mert massának is csak annyi esélye van hibázni, mint az összes többi versenyzőnek) A legjobb indok amit eddig hallottam(nem fórumon), hamilton nem érdemelte meg, mert egy ni**er majom, és nemis számit embernek. EMBEREK MI A FAS* VAN VELETEK, ILYENEKET HOGY LEHET MONDANI, ez a gondolkodás kit visz előre?... Massa nagyon korrekt volt, és nem vele van a baj, de... Hamilton megérdemelte hogy nyerjen, csak azért mert egy nagyon fiatal, kellően paraszt, annál is tehetségesebb, gyors "gyerek", fog még itt nagy dolgokat csinálni, és nem azért mert szerencsés. Hanem mert ilyen. Ja, nemis szeretem a forma 1-et amugy... Komolyan. Szavaztam.
  7. zollre

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    aszongya hogy osztunk szorzunk, az havonta 120 milliót kamatozik, hagynám a picsába a kétmilliárdot, havi 120 milkós "fizun" élnék ameddig jól esik... Az havonta legalább egy jó kocsi... havonta legalább 500 luxuskurva 2 hónap után egy kúúl ház... szal 4 hónap alatt megépíthetem álmaim házát, egy álomaUTÓval, és egy 500 kurvás bulival... ezután lerombolnám a picsába ezt a szar helyet... a VIII. kert, megvenném a házakat szép lassan bumm le mindent, és megépíteném a világ első 10 pályás streetballpályáját, közvetlen clubbokkal, és egy rohadt nagy freestyle extrémsport parkot is lekúrnék mellé... röviden ennyi, de ehhez már az 5milliárdos kellett volna... :lol: :lol:
  8. zollre

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Köszönöm, hogy ilyen Tokio Hotel cumókkal illetsz, akárhogy is nézzük, őket minek nevezed, ha nem rockerek, szólj, és átírom a szövegemet... a szintlépéses szöveged, teljes mértékben lehet igaz is, de odaírtad hogy "Rockerek" igaz idézőjelben, és alapjába véve azzal van gondod, hogy leírtam: Vannak olyan rockerek, akik rapperekkel eggyütt csinálnak számokat, és fordítva. Erre te azt írtad, hogy vannak olyan rockerek, csak azok nem olyan rockerek, hanem ilyen idézőjeles rockerek... Innentől a vita átmegy abba hogy te mit tekintesz rock zenének, és én mit tekintek annak... ( Még akkor is ha a Tokio hotel kicsit brutális volt...). A mondandódnak akkor lenne értelme, ha én írtam volna rocker, és rocker közötti külömbségről, de ilyenről szó sem volt... Vagy alapjában véve csak a rappel van bajod? Vagy csak az nem tetszik, hogy primitívnek neveztem azokat, akik a zenei beállítottságuk miatt utálnak, kötnek bele másokba? Vagy csak nem olvastad végig, és nem tudtad kiszűrni az igazi lényeget? (mert azt hiszem pont az nem ragadta meg a fantáziád) Idézem: "Ezzel a kis szösszenettel csak célozni akartam, hogy ezt a Rap/Rock gyerekes feszegetést abba lehetne hagyni..." Megértéseket ísmet kőszön. :blink:
  9. zollre

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Ja és örülök, hogy te is a mondanivalóm lényegét értékelted.
  10. zollre

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Mi számít igazi rock együttesnek?
  11. zollre

    20 Szexparancsolat...

    Ennyi pénzb?l elmegyek k........i Azért nem szeretném ha a csajom megjegyezné a 18. aranyszabját ...
  12. zollre

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Én mint rapper, a Rock, vagy a Disco közül is a rapp-re szavazok , egyébként nem a szavazás miatt írok. Sokan írják, hogy inkább "Rock vagy a Rap" témát kéne feszegetni, azok a nagyobb "ellenfelek"... Szerintem ez faszság, csak a legprimitívebb magyar Rock\Rap hallgatók csesztetik egymást, miközben küföldön a rapperek közös klippeket csinálnak a rockerekkel, és ez fordítva is igaz... Kinnt sincs, semmi bajuk egymással, itt se legyen, ez két külömböz? stílus, két teljesen más irány... lehet szavazni a Rock vagy a Rock And Roll között, ezek egy stíluson belül külömböznek.. Rock/Punk...Rap/Hip-Hop... Már elején leírtam, hogy rapper.. Nem is rapper, inkább rapp zenét hallgató basketball playa révén, a legjobb barátaim rockerek, és mint a többi barátomért, értük is jótállok, mint azokért a rockerekért is, akiket kend?s szörmekabátos keménycsávók csesztetnek az utcán, vagy magamért, amikor két egymást-fest? punk beszólt nekem, hogy nézdmár hogynézezki... Ezzel a kis szösszenettel csak célozni akartam, hogy ezt a Rap/Rock gyerekes feszegetést abba lehetne hagyni... Köszönöm a megértést. :) ...ha végigolvassátok az egészet, jogosan jön a kérdés, hogy némá, miaráké' írta a csávó ezt a Rap/Rock témát a Rock/Disco helyre?... Ez van...
  13. zollre

    Foci vagy Kosár?

    Kosár lassan 9 éve kosár
  14. zollre

    szólánc :D

    xarvas.... Amugy meg xéna
×
×
  • Create New...