Jump to content
PirateClub.hu

Lavigne

Veterán
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Lavigne

 • Rank
  Jómunkásember
 • Birthday 01/01/1991

Contact Methods

 • AIM
  Lavigneeeee
 • MSN
  lavigne.mac@gmail.com
 • Website URL
  http://www.gtaplace.hu/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Abszurdisztán
 • Érdeklődés
  Grand Theft Auto, Sk8boardin', Avril Lavigne
 1. Lavigne

  Nokia N95

  köszi. azt hiszem sose kéne ilyen telefon. biztos durvábbak az élettani a hatásai
 2. Lavigne

  Nokia N95

  már nincs fenn
 3. Lavigne

  Nokia N95

  az a gáz, hogy nem a klasszikus barcode olvasásra van, hanem olyanra mint az ami az akun van pl. vagy itt az oldalamé:
 4. Lavigne

  Nokia N95

  az a másik :DDDDD nem biztos, hogy a teló ratyi, inkább mi vagyunk kis "célpont" :DDDD bár nem tudom, hogy vannak elszorva a műholdak. de amúgyis abból kell kiindulni, hogy ez nem egy utasszálítóba épített GPS. csak alkalmi. és ahoz már az n95 vevője is bőven jó, 20-as fw-vel
 5. Lavigne

  Nokia N95

  persze mindenki vigyáz a saját cuccára, de azért ez nem így meg. na én most vigyázok rá, tehát egy karcolás nem keletkezhet rajta. nem kell kulcsok közé berakni, egy durvább anyagú ruha és megkarcolja. meg ugy minden során. persze ilyen puding képeknél mint amit a mai kamerá telók csinálnak, és fognak is vagy még 2 évig, nem számít. ellenben megnyugtató ja és ha kijön a maps 2.0 többet senkise fikázhatja a nokiát. már magyarország is házszám szintü, a leg apróbb falvakig, szóval mostmár az is tökéletes a célra.
 6. Lavigne

  Nokia N95

  hát ez ígyis van. és ez általánosan mindenhol elmondható a technikai világban. lejátszóknál, telefonoknál, hardwareknél, de még a villany borotvánál is szóval aki képes ilyenért emészteni magát, és nem örülni annak, hogy ő megtehette, hogy vesz egy ilyet, az meg is érdemli, hogy idegesítse magát rajta. mellesleg sztem az n95 8 gb egy csöppet vissza fejlődés is, a lencse védő miatt.
 7. Lavigne

  Nokia N95

  há ja. mondjuk sztem ez alap dolog, a két teló közt majdnem 1 év van. a hibákat kijavították, és voila n95 8gb
 8. Lavigne

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  ne fáradj, addig nem lesz iPhone amég nem lesz itunes store
 9. Lavigne

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  nem bántásból mondom, de jó, hogy a telefonálási lehetőséget nem hoztad fel extraként. 2 éves telefonokban is van wifi már. és más telonak a böngészője (pl.: n95 21-es fw) alapból viszi a YT-t, nem hogy külön progival. amúgy itthon is lehet kapni, pl beszeljukmac.com-on lehet nézni a hirdetéseket. vadi újonnan lehet már venni a 8gb-set. 1.1.14-es magyar szofverrel. = 105 e ft.
 10. Lavigne

  Nokia N95

  amerikában a blackberry megy, meg a palmok. a nokiának van vagy 5% piaci részesedése XD
 11. Lavigne

  Nokia N95

  én spec n80-am miatt vettem/kaptam n95öt. pannon volt olyan kedves, hogy vissza vegye, és 7500ért megkapjam. a gpsről annyit, hogy a 20-as fwvel gyorsan megtalálja. ügyesen megprogizták de a 21-es lesz a nyerő. ilyen gps amugyis arra való, hogy ha elmész külföldre, nagyobb városba nézelődni, tudjad, hogy milyem muzeum hol van, vagy, hogy tudjad hol hagytad a kocsid. esetleg kajálni ha akarsz. vagy részegen reggel felébredsz a padon és még a zsebedben van a telefon, tudjad merre indulj egyértelmű, hogy kamion sofőr nem fog ilyet venni. kamera is, inkább hobby fényképezésre. ha tényleg akarok fényképezni, akkor biztos nem ilyen zseb gépet fogok venni, mert az ugyan ugy parasztvakítás
 12. Lavigne

  Nokia N95

  exactly. mobil iparban már csak az iphone, vagy prada telo miatt se mondanám, hogy az érték megtart bármilyen árat. nekem n95öm van, és egyszerűen annyira imádom, hogy állandóan a zsebemet fogom, hogy benne van-e még. ez lenne az első teló, amit nagyon sajnálnék ha elveszne. neked mik nem tetszettek benne?
 13. Lavigne

  Nokia N95

  és most mid van? az ár esése, az új termékek árának és tudásának függvényében változik
 14. Lavigne

  NFL - Amerikai foci

  én szeretem a pont esőt
×