Jump to content
PirateClub.hu

Gábor (Gabe18)

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Gábor (Gabe18)'s Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

5

Közösségi hírnév

  1. Gábor (Gabe18)

    Hálózati problémák

    Nekem van egy TP-Link Tl-WR841ND routerem és egy adsl pirelli modemem. Összekötöttem a routert és a modemet eternet kábellel, a router van portjába az egyik végét a másikat pedig a modem lan portjába. Beléptem a router menüjébe és PPPoE felhasz.nevet és jelszót megadom neki, viszont amikor rámegyek hogy connnect semmit sem csinál. A router cd-jével is próbálkoztam de ott is a végén leáll hibaüzenettel Wan port hivatkozással, pedig minden rendesen be van dugva még világít is és hálózatban látja a modem a routert, de az internet nem akar menni. Kérem valaki segítsen? Köszönöm
  2. Gábor (Gabe18)

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Miért van az, hogy 64 bites windows 7 ultimate van a gépemen és a 4 giga ramomból csak 3.2 gigát lát???:S Úgy tudom hogy a 64 bites rendszerek már tudnak többet is kezelni. A válaszokat előre is köszönöm
  3. Sikerült megoldani eddig megy rendben a kártya hálistennek:) Köszönöm mindenkinek aki segítet. Hát eddig nincs baj a táppal hát végülis benn a számtech boltban mondták hogy elvileg bírnia kell. Csak 1 optikai meghajtó és winyó van még rácsatlakoztatva.
  4. hát sajna nem tájékoztattak mikor hazajöttem és szétszedtem a gépet akkor lepődtem meg:S:S Most pedig lehet tápra is költeni a pénzt:( Köszi a választ Szergej Sziasztok! Ma bementem a számtech boltba és kaptam egy átalakítót a táphoz: http://img405.imageshack.us/i/adapterb.jpg/ A kérdésem a következő, hogy csak az egyik pin csatit kötötték rá a tápomra és a másikat nem. Azt akkor nem kell sehova bedugni? Előre is köszi a válaszokat Valaki?
  5. Sziasztok! Van nekem egy delta dps-400WB A tápegységem: http://img683.imageshack.us/i/deltadps400.jpg/ Ma vettem egy videókártyát egy gigabyte geforce gtx 260 super overclock kártyát és sajnos nem tudom üzembe helyezni az egészet:S Van 1 p4 connector kábelem a tápegységen meg egy 4 pin kábel ami szabadon van. Na már most az jó úgy ha azt a p4 connectort bedugom a kártyába és azt az egy 4 pin kábelt rákötöm a kártyához adott átalakítóra és így rádugom a másik p4 connectort? Fogalmam sincs mit tegyek a válaszokat előre is köszönöm. vagy esetleg ajánlani egy jó tápot viszonylag olcsón ami elbírja a gigabyte geforce gtx 260-as super overclock kártyát?
×
×
  • Create New...