Jump to content
PirateClub.hu

HungAryan20

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by HungAryan20

  1. Gabi89 már írta, ne számíts ezzel a konfigurációval nagy játékélményre. Játékok mennének rajta? Persze, attól függ milyen játékok. Újabb játékok szerintem még XP alatt sem. Te konkrétan a GTA San Andreast említetted, az még talán menne rendesen, mivel nem egy mai darab.

  2. Régebben én is örültem volna, ha lett volna a hozzászólásaimnál törlés gomb. Ma már ritkábban fordul elő, hogy félrenyomok. Viszont, ami a fontos, hogy ha lenne ilyen funkció az sok problémát szülne, hiszen értelmetlenné válna rengeteg topic. Képzeljétek el hogy valaki ír valamit, amire a többiek reagálnak, majd törli a hozzászólást. Utólag elég nehéz lenne átlátni.

  3. Egy pár éve azért értek a gépekhez

     

    Akkor miért nem print screen-es képet linkeltél? Aki ért egy kicsit a gépekhez az nem szórakozik fényképezőgéppel. Arra se válaszoltál hogy milyen verziót tettél fel. Alap vagy valami herélt verziót? Meg úgy általában Gabi89 egyetlen kérdésére se. Amúgy ha azt mondod hogy szerinted RAM vagy winchester probléma, akkor miért nem ellenőrzöd? Ilyen hozzáállással milyen segítséget vársz? :unsure:

  4. Deejayboy/Slypeg szerintem sürgősen keress fel egy orvost komolyan.. Először amikor olvastam ezt a topicot végigröhögtem az egészet, jól sejted a te hozzászólásaid miatt. Akartam is írni, de mondom minek, max kapok egy warn-t. De most döbbentem rá a szörnyű valóságra hogy te ezeket komolyan is gondolod. Hogy lehetsz ekkora gyerek, banyek? Mintha egy kis durcás tini nyavajgásait olvasnám. Nem tom te hogyan csajozol, de attól hogy vki msn-en ír neked vagy az utcán rádvigyorog attól még nem biztos hogy bejössz neki meg járni akar veled.. Meg mi értelme van egy olyan csajt meg a fasziját fikázni aki nem jött össze veled. Ez megint hadd ne mondjam rohadt gyerekes dolog. Inkább menj el egyet sörözni (de ne úgy mint ahogy myvipe-en a képeiden mert azok is nagyon szánalmasak :l ), aztán szedd össze magad már végre, és szerezz vmi nőt.

×
×
  • Create New...