Jump to content
PirateClub.hu

HungAryan20

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: HungAryan20

  1. HungAryan20

    Láma vs. APEH

    Heh, ez tényleg jó. Köszönjük.
  2. HungAryan20

    Windows Vista

    Használj valami loader-t hozzá, ahogy látod az a baj, hogy lejárt a licenc-ed. Csodálom, hogy egyáltalán elindul. http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1342559150 http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1342568636
  3. Elnézést, ezt valóban kifelejtettem a számításból. Igazából én csak ezt az idézetet akartam cáfolni, mert úgy gondolom ez tényleg nem így van:
  4. Asztali lámpában sincs készenléti áramkör, simán egy kapcsolóval választod le a hálózatról. Ez ugyanolyan, mint a konnektorból való kihúzás.
  5. Így van, ahogy battila90 írta. Ebből következik, hogy a mobiltöltő sem fogyaszt semmit, ha nincs rádugva telefon. Mivel nincs zárt áramkör. Azok a készülékek fogyasztanak, amelyiknél van úgynevezett standby vagyis készenléti áramkör.
  6. Csak egy ötlet, próbáld meg másik csatlakozóval is. Van egy Bluetooth adapterem, amit hiába dugok be az egyikbe, semmit se csinál. Átrakva másikban tökéletesen működik.
  7. Csatlakozott: 2007 June 30. Profil megtekintés: 186*
  8. Aztapi**a Mire elolvastam a kommentek már késő volt..
  9. HungAryan20

    Windows Vista

    Gabi89 már írta, ne számíts ezzel a konfigurációval nagy játékélményre. Játékok mennének rajta? Persze, attól függ milyen játékok. Újabb játékok szerintem még XP alatt sem. Te konkrétan a GTA San Andreast említetted, az még talán menne rendesen, mivel nem egy mai darab.
  10. HungAryan20

    Kék halál

    Az rlthdaud.sys a hangkártyádhoz szükséges fájl. Próbáld meg újratelepíteni vagy frissíteni a driverét.
  11. Én egy alapos vírus és spyware keresést javasolnék. Attól lehet ilyen probléma, másra nem nagyon tudom visszavezetni, mivel mint írtad, más alkalmazás nem fut a gépen.
  12. HungAryan20

    Windows Vista

    Használd már picit a keresőt, pár példa: http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1342559150 http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1342568636
  13. HungAryan20

    Ötletek A Fórumhoz

    Régebben én is örültem volna, ha lett volna a hozzászólásaimnál törlés gomb. Ma már ritkábban fordul elő, hogy félrenyomok. Viszont, ami a fontos, hogy ha lenne ilyen funkció az sok problémát szülne, hiszen értelmetlenné válna rengeteg topic. Képzeljétek el hogy valaki ír valamit, amire a többiek reagálnak, majd törli a hozzászólást. Utólag elég nehéz lenne átlátni.
  14. Akkor miért nem print screen-es képet linkeltél? Aki ért egy kicsit a gépekhez az nem szórakozik fényképezőgéppel. Arra se válaszoltál hogy milyen verziót tettél fel. Alap vagy valami herélt verziót? Meg úgy általában Gabi89 egyetlen kérdésére se. Amúgy ha azt mondod hogy szerinted RAM vagy winchester probléma, akkor miért nem ellenőrzöd? Ilyen hozzáállással milyen segítséget vársz?
  15. Esetleg ezzel? http://www.msw.hu/letoltes/184/kb905474-uninstaller_-_szoftverhamisitas_aldozat.html
  16. AMD Atlon64 X2 5000+ Black Edition. Előtte 2.9-es Celeron
  17. Cannibal Holocaust, Halálos kitérő, A Fűrész, Texasi-i láncfűrészes. Ezek voltak eddig a kedvenceim
  18. HungAryan20

    A pontos idő

    23:48 De 3 percet siet az oldal órája
  19. HungAryan20

    Furcsa holland műsorvezető

    Ez kell nekünk is, hajrá liberósok.
  20. HungAryan20

    Antifaces

    Hát megnéztem, nem tom nekem nagyon erőltetettnek tűnnek a poénjaik. Egy-két helyen elmosolyodtam de valahogy nem tudott megnevetettni
  21. Minden elismerésem :P:)

×
×
  • Create New...