Jump to content
PirateClub.hu

donsandros

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: donsandros

  1. donsandros

    Animékről

    Nem sok tapasztalatom van, de nekem ami tetszett: Ninja Scroll Naruto Full Metal Alchemist Resident Evil Degeneration és annó Dragon Ball Tényleg a Final Fantasy-nak van film adaptációja a Harc szellemén kívül?
  2. donsandros

    Jó fiúk, rossz fiúk

    Még talán sosem gondolkodtam rajta, hogy jó fiú vagyok vagy rossz fiú? Ha mégis a kettő közül kell választani akkor inkább "jó fiúnak" mondanám magam. Tévhit amit néhányan gondolnak, hogy egy jó fiú férfiatlan. Ha az egyes kliséket nézzük akkor a rossz fiú: -semmibe nézi a nőt, "-én vagyok a király" jelenség - valójában nem is szereti a nőket csak saját magát -önző, erős egyéniség A jófiú: -Szereti a nőket -Minden nővel úgy bánik mint "A NŐvel" -Őszinte magához és másokhoz is Az, hogy valaki valódi férfira vágyik az nem feltétlenül vágyik egy állatra. Az, hogy valakinek csak egy gyors numera kell nem feltétlenül úgy érhető el, hogy felszedem, megdugom aztán csá, lealázom, leszarom. A jófiú előre közli mit szeretne, és elfogadja ha ez a másiknak nem feltétlenül jön be, de ettől függetlenül el sem hiszitek hány nő gondolkodik "férfi módra" ebben a kérdésben. Ők is szeretik a szexet. Szóval részemről én férfinek érzem magam, és még is jó fiú vagyok. Számomra a kulcsszó az őszinteség és a bizalom! De még egy csomó hülyeséget írhatok ide. Jó fiúk rossz fiúk nincsenek! Vannak FÉRFIAK, vannak Állatok és vannak a felnőtt testben rekedt gyerekek. Ennyi
  3. donsandros

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Szerintem a méret nem feltétlenül fontos, a lényeg hogy tudj bánni a lánnyal. Legyél érzéki, gyengéd, de ha kell és szereti kemény és határozott. Régebben végeztem egy nem reprezentatív felmérét a korosabb nő körében. (Gondoltam ők csak tudják, mi a fontos) Ha a szerszám méretét kérdeztem 10ből 7-azt válaszolta, hogy a szerszám szélessége és játékossága a mérvadó. A nők többsége szereti a telítettség érzetét, mert a többségük vaginálisan érzékenyebb. Így hallottam a 3 alapvető típusról is: -Csikló érzékeny (Itt a szerszám mérete kevésbé érvényesül mert a csiklótájék a fő erotikus terület, a terület izgatásával könnyen elérhető behatolás nélkül is orgazmus) -Vagina érzékeny (Avagy behatolás nélkül szinte csekély az esély orgazmusra) - Mindekettő egyszerre (A férfiak körében ők a "legnehezebb" esetek, mivel egyszerre több ponton kell "helyt állni" különben nincs végkifejlett, vagy csak nagyon csekély az esély rá) Röviden: Szerintem a Vastagság a fontosabb, de tulajdonképpen ez mind másodlagos.
  4. donsandros

    Mi kell a férfinak?

    Mi kell a férfinak! -TV -SÖR -Haverok -ádáz bestia, aki mindig "felkelti az érdeklődést"
  5. donsandros

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Hát emberek ezek mind elég cifra dolgok. Nekem is átbaszták a fejem már számtalanszor, de mindig felálltam. Aztán egy idő után rájöttem, hogy csak látni kell tudni és értelmezni a jeleket. Ha hajlandó vagy odafigyelni egy nőre (és nem a hülyes süketeléseikre gondolok) akkor olyan dolgokat árul el akarva akaratlan hogy képes vagy meglátni mire hajt, mi kell neki, és képes vagy úgy taktikázni, hogy te gyere ki nyertesen mindenképpen a buliból. A taktika viszont nem a hosszú párkapcsolat titka. Oda őszinteség kell, mégha szét is verik ezerszer a fejedet. Egy örök tanulság: "Buta nőnek butát és a faszagyereket kell adni, az okosnak pedig azt amikire ő vágyik." Üdv mindenkinek "Mindig nem eshet!"
  6. donsandros

    Ki a legjobb DJ?

    Csak is ARMIN VAN BUUREN !!! Szerintem Tiesto-t is üti, de Tiesto koncertjei látványosabbak.
×
×
  • Create New...