Jump to content
PirateClub.hu

Ragnar

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Ragnar's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ragnar

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    Azt hiszem most értétek el azt a szintet, amikor minden stimmelt és tényleg semmibe nem tudok belekötni! A cikkek már rég profik, de a dizájnban mindig volt 1-2 apró baki. Elcsúszó sorok, rossz betű-, vagy háttérszín-választás, stb. Na ilyenekkel most nem találkoztam, sőőőt... Szóval csak gratulálni tudok, és már várom az októberi számot!
  2. Ragnar

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    egyelőre nem megy pm senkinek, mert inkább megvárom a következő számot. kíváncsi vagyok, azzal mennyire tudok azonosulni. időközben végigolvastam az újságot, és tényleg nem tudok belekötni! csak így tovább és köszönjük a fáradozásaitokat!!!
  3. Ragnar

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    bár még épp csak beleolvastam, nem bírom tovább, le kell írnom a véleményem. azt kell mondanom, meglepődtem... amit eddig láttam, az zseniális. külön ki kell emelnem a Ritkaságok rovatot, mert szerintem ilyennel még nem találkoztam. alapvetően print jellegű lapban nagyot tud dobni egy kis online fűszer. másrészt azt hiszem először olvastam olyan avatar kritikát, ami nem csak az erősségeket emelte ki (vagy éppen csak azokat hanyagolta). itt sikerült megtalálnotok a tökéletes középutat (bár én a látványt sem értékelem annyira). bucmac interjúja után pedig azonnal reagálni szerettem volna. nem vitatkozni, csak egy másik szempontot is felvetni. ez nálam azt jelenti, hogy volt értelme a cikknek és nem csak átfutottam rajta, mert épp nem volt jobb dolgom. szóval a véleményem összefoglalható majdnem egy szóba: mégmégmég!!!
×
×
  • Create New...