Jump to content
PirateClub.hu

Jazz

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Jazz

  1. Már rég nincs rajta gari, mert használt, sajnos nem maradt pénzem egy újra-jobbra :S Amúgy én úgy gondoltam, hogy a bordára még szerelni vmi ventit, amit szabályzóval lehetne állítani, konkrétan Zalman ZM-MFC1-re gondoltam, de az is pettyet drága... :S Így meglehetne valósítani? És ha ez nem jönne össze, akkor milyen Zalman hűtőt ajánlotok rá (bár a Zalmanba nem nagyon bízok..)

  2. Na szal az lenne gondom hogy pettyet zajos a GF7600GT-m hűtője, és mivel Vistát használok sosem lassul be. Ezért keresek rá valami hűtőbordát, de nem tudom hogy létezik-e ilyen egyátalán, vagy ha igen, akkor milyet vegyek rá? Köszi előre is a válaszokat! Ja és MSI a kártya.

  3. Érdekes, én pont azt olvastam, hogy az ilyen "tuningramok" maradnak alul, és a Kingmax viszi a pálmát... Nekem is Kingmaxom van, és 960 Mhz-en fut a 800-as... Tovább csak azért nem viszem, mert nem tuning-lap van a segge alatt, hanem egy egyszerű irodai, és nem lehet álligatni semmit sem... Processzort meg megemeltem 2500 Mhz-re de akkor meg meghalt az op.rendszer... Szóval nekem itt megakad a tudomány. Úgyhogy vegyen nyugodtan Kingmaxot, semmivel sem jobb a Geil vagy a Corsair...

×
×
  • Create New...