Jump to content
PirateClub.hu

Spacemarine00

Veterán
  • Pontszám

    68
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Spacemarine00

  1. Szerintem is nagyon fel tudod tunigolni a hangzást a termolóval fölég a solo-kat :D. Mondjuk ez lehet hogy csak nálam van de ha a húr "bekopik" akkor már nagyon kicsi az esély rá hogy elhangolódik, ezért utálok húrt cserélni a me megint be kell koptatni. :lol:

     

    A ZOOM G1X effektről tudtok nekem valamit mondani. Tudom hogy az analóg a király de arra most nincs pénzem hogy össze rakjak egy égész táblát.

  2. nos nem vagyok egy nagy tremolo szakértő, de sztem minél több a rugó, annál kevesebb az esély rá, hogy a gityó a tremolo használata miatt elhangolódik.Thát jobban tartja az eredeti állapotot.

     

    Köszönöm a választ, én is ilyesmire gyanakodtam csak jobb a profiktól hallani.:D

     

    killer_queen: Az utolsó 2 problémára is van megoldás. Jártál szolfézs-ra vagy volt ének órád?:D Elöször szeitem tanult meg az ABC-s hangokat meg hogy melyik húr melyik bund-nál milyen hangot ad ki. Aztán G-kulccsal(violinkulcs ) könyü be helyettesíteni. Az hogy az újaid nem tudnak "táncolni" az érintőkön, könnyen orvosolható Kromatikus gyakolrlatokal.

  3. Hát egy orosz gyártmány, szóval bármi lehet. Nem érdek a helikopterekhez, de lehet hogy termál-ba vagy hogy hívják a felfele ható meleg levegő áramlást, került. De nem tudom hogy a helikopterek képesek e ilyenre, lehet nagy hülyeséget mondtam :D

  4. Látom a program nevét kitaláltátok, és igen nagyon nehéz nem csak a program hanem az egész. Mindent képkockáról képkockára kell megcsinálni. És elárulom hogy egy másodperc alatt 25 képnek kell lepörögnie hogy folyamatos legyen a mozgás, minimum 25-t de lehet 30.

  5. Látom mindenki forgató könyv meg zeneszerkesztő akar leni xD, majd annak aki csinálni fogja a grafikát van egy ötletem hogy mivel csinálja. Az e frontier kiadtot egy anime szerkesztő progit, ilyen "egy gombos progi". Igazából a szereplök mozgatására való és nem a rajzolására, szóval elött meg kell rajzolni külön a háttért külön a szereplöket, csak gondolom leírom az ötletem. A második résznél meg kezdjetek valami akcióval pele: rohannak valami szörny elöl v. ilyesmi, ja és hiába játszódik a jövőbe rakjatok bele kardokat aszt szereti a közönsék. Ezek csak ötletek. :)

  6. A mi nap kaptam ezt a linket:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

     

    Én beszakadtam rajta, ja és bocs hamár volt és igen használtam a keresöt.

  7. The Emperor (W40k) csak viccvolt de mások is irtak 40k szereplöket én már annak is örülnék ha egy sime Spacewolf lennék :P.

     

    Ha már Anime akkor talán... Inkáb lennék egy plusz szereplö mondjuk a Bleach-ben mint hogy helyetesitem egy karaktert.

×
×
  • Create New...