Jump to content
PirateClub.hu

elgergo

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hungary

elgergo's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. elgergo

    Csendes változás

    @SzegediXY Köszönjük szépen az építő jellegű hozzászólásodat, egyáltalán nem vettük sértésnek. A kameraállvány hiánya leginkább a mumblecore stílus miatt létezik, a következő alkotásnál már az egyszerű filmnéző által is ismert technikával dolgoztunk. Ez egyfajta kísérlet volt a részünkről, hogy egy, a magyar közönség számára nem túlságosan ismert stílust megpróbáljunk bemutatni itthon is. Köszönjük még egyszer véleményedet, ha időd engedi, és van kedved, nyugodtan fusd végig a komplett filmet
  2. elgergo

    Csendes változás

    @sony_vegas Ebben igazat adok Neked, az okokat azonban a magyar illetve pl: amerikai pénzügyi háttérben lehetne keresni. A magyar filmgyártás, különösképpen amatőr/függetlenfilmes szinten, erősen szenved a pénz hiányától, ezáltal a "csilli-villi" része a dolgoknak azonnal eltűnik. Itt lenne szükség egy erősen megírt forgatókönyvre, amely képes lehet arra, hogy szórakoztassa a közönséget úgy, hogy közben nem nézi őket hülyének azzal, hogy a sablon "felrobbantom a fél várost és az Nektek elég" gondolkodásmóddal közelíti meg a közönséget.
  3. színes, magyar romantikus dráma, 71 perc, 2012 (12) Kerettörténet Edina és Attila társkeresőn ismerkednek meg. Egy közösen eltöltött napjukat követhetjük végig. Egyszerű történet az övék, benne némi vidámsággal, komoly beszélgetésekkel és hétköznapi gondolatokkal. A változás azonban már útban van. Magyarország első egész estés mumblecore filmje! Rendezte: Elekes Gergő, Gallai József Főszerepben: Vejmola Enikő, Gallai József, Rohrbacher Péter Írta: Gallai József Zene: Bakay Gergely, Elekes Gergő Operatőr: Elekes Gergő Vágó: Elekes Gergő Látvány: Nagy Tamás Werkfotó: Rohrbacher Péter Kiadás dátuma: 2012/02/04 Honlap http://www.imdb.com/title/tt2096417/ - ingyenes regisztrációt követően tetszés szerinti pontszámmal segíthetik az alkotókat. http://www.port.hu/csendes_valtozas/pls/fi/films.film_page?i_film_id=133309 - ingyenes regisztrációt követően tetszés szerinti pontszámmal segíthetik az alkotókat. A filmet meg tudjátok tekinteni az alábbi linken: Az alkotók nagyon szívesen fogadják a nézők véleményét, legyen szó akár negatív, akár pozitív értékelésről. Köszönjük!
×
×
  • Create New...