Jump to content
PirateClub.hu

halfgod

Veterán
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About halfgod

 • Rank
  Lézengő
 • Birthday 11/02/1985

Contact Methods

 • MSN
  halfgod@vipmail.hu

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  kalocsa
 1. halfgod

  Windows Vista

  roberto! Esetleg egy linket közzé tudnál tenni honnan szedted le az SP1-et?
 2. halfgod

  Melyik a kedvenc rádiótok?

  MR2 - Petőfi rádió :) ;) ;)
 3. halfgod

  Windows Vista - Aktiválás

  köszi szépen!!
 4. Ha látsz valahol egy direktx 9, és 10 es képet és nincs alá írva hogy melyik melyikhez tartozik akkor nem biztos hogy megbirod különböztetni őket! Nagyobb volt a füstje mint a lángja mint mondani szokás! Azthiszem vagy a Chip vagypedig a Pc World szeptemberi számában láttam a 2 összehasonlító képet! Hát igencsak egyforma mind2ő! Szerk.: A Chip-be volt
 5. halfgod

  Samsung U700

  E valóban 2;) de válaszolok mindkettőre:) na akkor: 1. csak simán az alapmenübe írod a kódot (tehát a kinyitást követő állaotba mint egy tel szám:) 2. csak olyan game jó amelynek van .jad és .jar kiterjesztése
 6. halfgod

  Samsung U700

  em kell mást tenned, mint a kiszemelt játék fájljait (*.jad, *.jar) felmásolni a telefon memóriájára, az ''Other files'' mappába. Majd beütöd ezt : *#9998*4678255# Ha a fenti kódot beütöd, akkor ugye kiírja a telefon, hogy bekapcsolva. Ami annyit tesz, hogy engedélyezi JAVA programok telepítését. Kiválasztod a *.jad kiterjesztésű fájlt, és az ''Opciók'' gombot (gyk: a kijelző alatti, bal oldali érintőgomb) megnyomod. Ha kompatibilis a játék a telefonnal, megkérdezi, hogy telepíteni kívánod-e. Ennyi az egész.
 7. halfgod

  Samsung U700

  Még így is vannak olyan dolgok ebbe a telóba amiért az U600 tulajok a fél kezüket adnák Gondolok itt: - képek léptetése memóriakariról - mp3 nál gyorsabb váltás ->új hw-nek hála - gyorsabb fotókészítés ->új hw-nek hála - # gomb után ismét rezeg+csörög - MAGYAR tel. könyv - kevésbé lötyögős csúszka - 2 es gomb fölötti karcok ill. ''szántások'' eltűnése - középső gomb OK gomb nem a Wapra visz fel! - ergonomikusabb bill kiosztás -> könnyebb sms szerkesztés Ezek apró de nagyon bosszantó hibák, ha már ezek megoldódnának az U700 ba nagyon boldog és egy biztos vásárló lennék!! A D900i nél sem lehet memóriakariról léptetni:( Meg egy sw frissítéssel orvosolható hogy a középső gomb ne a wapra hanem a menübe vigyen az u600 nál talán ennyi, ja meg mindkét telónak mozog kb 1 hónap után a slide-ja:( U600: 50kása D900i 40 lehet gondolkodni:)
 8. halfgod

  Samsung U700

  99% hogy nem lesz T-nél! Dan és U600-at akartam venni sokáig de nagyon nem jó, nem ajánlom! HA gondolod akkor leírom neked a hibáit bővebben, addig is reménykedjünk:)
 9. halfgod

  Samsung U700

  Olyasmit hallottam h lehetséges nem fogja árulni a T-Ratyi az U700-at :(:(:( de ez még nem hivatalos, ha van ismerősöd T-nél akkor kérdezz rá te is please!!! Mert ha nem lesz akkor megyek D900i-t venni
 10. halfgod

  Samsung U700

  Jaja! Pont most akartam én is beírni ezt:D És -10 000HUF haszn. telo beszámítással:D:D:D Jaja Én U600 -at tutira nem veszek akkor inkább D900i , de egyik telefonfórumos ismerősöm azt mondta hogy tutira lesz T-Mobilnál, mert "jók az informátorai"! De ha belegondolok illik a telo a T-Mobile HSDPA kollekciójába, de még messze van a vizsgaidőszak:):):)
 11. halfgod

  Samsung U700

  A Legfrisebb hírek szerint augusztusz közepén fog megjelenni a T-Mobilnál!!!!:D:D:D Én 2 éves hőséggel 60 000HUf ra lövöm be az árát! AND YOU?
 12. halfgod

  Samsung U700

  Majd ha lesz a teló a T-mobilnál egyből írok!Remálem nem kell sokat várni
 13. halfgod

  Samsung U700

  Sajnos azt kell h mondjam T-Ragyinál mindik drágábbak a készülékek mint más szolgáltatónál! Én 2 éves rabsággal veszem ha így is több lesz mint 60 000HUF akkor felejtős! Szé szép de egy telóért nem adok ennyinél többet!! (így is kapok 13 000HUF kedvezményt) tehát ha 60 akkor 47 nekem annál többet nem adok érte :(
 14. halfgod

  Samsung U700

  Igen ez biztosan van rajta, több forumon is elmítették!!!!! Tehát tud kezelni *.pdf, word excel és egyéb nyalánkságokat! Nem hüllyeség főleg vizsgaidőszakba :lol: ;)
×