Jump to content
PirateClub.hu

Kazama

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Kazama

  1. Üdv mind Már nem mai darabok de asztali pc-be Radeon 9600 vagy nvidia Fx 5600-et érdemes belerakni? Pc: 1Bg Ram, Celeron 1.66 GHz, Asus P4S800 alaplap.
  2. Üdv Van egy surecom és egy tp link routerem a következő összeállításban: modem > surecom /ehhez csatlakozik 2 asztali pc + tp-link (switch módban wan port üres)/> és tp-linkből ismét 2 pc Problémám h minden beállítást elérek mindkét routeren kivéve serecom virtual server részét nem. /ahol a portokat nyithatom programoknak/, kifagy az oldal. Mit tudok vele csinálni?
  3. Kazama

    Microsoft Windows 7

    Vírus nem volt, DeskSpace1,5 verzió volt fent de leszedtem és már minden okés.
  4. Kazama

    Microsoft Windows 7

    Üdv, Egy olyan problémám lenne, h kb 2 hete újraraktam win7-et (64bit-es Ultimate)és induláskor a következő ablak ugrik elő: majd indítsa újra a programot után ugrik elő. Újratelepítés elkerülése érdekében mit tudok csinálni velük?
  5. PM mindenkinél lassan tölt be és küldi el a leveleket vagy csak nálam?
  6. Eladnám a következő kombinációm: Ibanez TBX30R 42W-os erősítő, Jackson JS30 Metálbordó gitár, kábelek "gitártáska" hangoló, +1D'adario húrszett 1 éves. ezidő alatt 6-7 órát használtam hibátlan állapotú Elvileg lett volna 1 banda 2 próbát megéltünk de valahogy abbamaradt, az ingyen tanár sem jött össze és azóta itt pihen. képek: Akit érdekel az pm-ben keressen.
  7. Kazama

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Nekem lenne 1 nagy problémám Nlite-vel megcsináltam az xp-t /sima xp+sp2-ből lett egy xp ami automatán felmegy/. A gond az hogy felrakok pár progit /pl.: total commander/ és 2.-3. indításkor már nem indul el rakhatom újra fel. Valami ötlet? ui.: nlite-vel már 3 xp van, ugyan az a gond.
  8. Kazama

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    választhaó menühöz WPI kell. ezzel most kezdtem el foglalkozni szal csak ennyit tok.
  9. Kazama

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    HungAryan20 Köszi segített.
  10. Kazama

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    arra azt írták h nem segít
  11. Kazama

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    KB905474-es xp hitelesítő frissíését hogyan lehet törölni?
  12. Kazama

    Linuxok.

    Én nemrég kezdtem el linuxozi, még Suse 10.1-el próbálkoztam kisebb sikerrel most 2008-as Mandrivát raktam fel. És mint kezdő mondhatom, hogy megvagyok vele elégedve. És látszik, hogy Linux XPsedik és fordítva is igaz :lol:
  13. Kazama

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    szűz xp-n /nem buherált/ alapból megtalálható: winnt.sif file?
  14. Everest azt ismerem de sehol sincs benne legalábis nem találom
  15. Én most vettem le a ház oldalát. Hűtöm a 2db winyót> átlag 34-40 fok, a videókártya alá raktam egy kis ventillátort. Tudtok valamien progit amivel +lehet nézni a gép részeinek hőfokát?
×
×
  • Create New...