Jump to content
PirateClub.hu

Hird

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hird's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hird

    Microsoft Windows 7

    Aha, akor ott a hiba! Most már mindegy, töltöm az újabb verziót, s csak azt rakom fel... Amúgy majd képfájlként hogy lehet kiirni? Neroval lehet olyat?
  2. Hird

    Microsoft Windows 7

    Miaz hogy Átállítottam, hogy csak cd-ről bootoljon biztos ami biztos... És persze nem sikerült neki elindulnia. És akkor most mivan? Áshatom a gépnek a sírját?
  3. Hird

    Microsoft Windows 7

    Kiirtam egy az egybe az isot, így sem enged bootolni róla Pedig a meghajtómmal nincs gond, legalábbis amúgy beolvassa... Mikor először betettem egy ideig gondolkodott a boot - nál, aztán nem engedte nekem, hogy a cd-ről tegyem azt. Tudja valaki, mér lehet? Vagy hogy máshogy hogy tehetném fel?
  4. Hird

    Microsoft Windows 7

    Azt próbáltam, pont azaz, hogy kiirtam és nem enged róla bootolni. De a kibontott isot írtam ki... az baj? lehet ha nem bontom ki az isot, csak egy az egybe kiirom akkor enged róla bootolni? Mer igazából kétlem, így tünt logikusnak...
  5. Hird

    Microsoft Windows 7

    Hogy bootoljak virtuális meghajtóról???
  6. Hird

    Microsoft Windows 7

    Üdvl Letöltöttem a w7 rc -t isoba, ellinditom, hibaüzenet, ha fel akarom tenni, bootoljak cd-ről... kibontom winrarral, kiirom cd-re és nem enged bootolni róla... akkor hogy a fenébe tudnám felrakni???
×
×
  • Create New...