Jump to content
PirateClub.hu

Bálibee

Veterán
  • Pontszám

    312
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Bálibee

  1.  

    Ezt a HULK bolygója dolgot valaki elmagyarázná? Nem értem Amerika Kapitány, Vasember és a többiek miért akarnák Hulk-ot egy másik bolygóra száműzni (vagy nem száműzés?) hiszen segített nekik a csatában. Sőt még megtanult uralkodni maga felett.

     

    Az a baj, hogy teljesen sose tanulja meg kezelni a Hulk-ot. Képregényekben azt hiszem akkor lett tele a töke mindenkinek amikor szétverte Las Vegas-t.

     

     

    Pókember jogok Sony-nál vannak, úgyhogy semmikép sem lesz Avengersbe, úgyanígy az X-men-ek sem.

  2. Vectorizálásnak hívják. Photoshopban is meg lehet oldani, de adobe illustrator a megfelelő program erre.

     

     http://hu.wikipedia.org/wiki/Vektorgrafika 

     

    Tutorial:

    http://www.teamphotoshop.com/articles-the-techniques-creating-a-vector-image-in-photoshop-5,8,101a.html

     

    Többet is találhatsz google-val, vectorize a kulcsszó.

  3. INTP - Tervező

     

    Elolvastam mit ír "rólam" és úgy 60%-ban igaz, vagy több. Tényleg nem érdemes velem vitatkozni, az emberiségből csak az utóbbi 3 hónapban legalább 20 alkalommal kiábrándultam, elmebeteg fantáziám van, és ezt naponta szóvá is teszik, amin én nevetek. És persze mindig igazam van. Mivel egy zseni vagyok.

     

    Viszont a szociális alkalmatlanság része hibás, elvégre ki beszél olyan emberekkel akikkel nem akar?

  4. Azért a lakhatósági zóna nem elég az élethez, a Mars és a Vénusz is ebben a zónában van, mind 2 bolgyó tartalmaz vagy tartalmazott folyékony vizet, a légkör és a méret is hasonló, mégis itt van csak élet.

     

    Persze a Marson is lehetne élet, ott konkrétan egy globális felmelegedést kéne előidézni, mivel túl kevés a CO2 a légkörben, ezért nem tartja a hőt, a Vénusz pedig az ellenkezője ha jól emlékszem, ott épp az extrém mennyiségű CO2(vagy más hasonló gáz) miatt van pokoli meleg.

  5. Én szeretem, szórakoztat és ez a lényeg.

     

    "Az volt eddig a legkomolyabb hogy egyik csávó "véletlen szerűen" leintett egy taxit és a taxiban ÉPP volt műszerfalon egy kamera ami vette hogy mi történik a taxiba és mit mond!"

     

    Neked tényleg ennyi a szinted? Egy csomó vágásnál látszik, hogy futnak utánuk kamerával, olyan is volt amiben látszik h az operatőr alig érte utol az eggyik taxit.

×
×
  • Create New...