Jump to content
PirateClub.hu

HUNROCKDVTK

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: HUNROCKDVTK

  1. HUNROCKDVTK

    Mi volt a jeletek az oviba? :D

    NEkem egy NAGY PIROS ALMA
  2. HUNROCKDVTK

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolom az egész topicot mert hamarabb szóltatok hozzá mint én!!! BÚÉK!
  3. HUNROCKDVTK

    Microsoft Windows 7

    Ha valaki tudna valami újat az jelezze már, nekem már folyamatosan a rendszerhamisítás áldozatosságval jöna rendszer! esetleg megoldás ha újra pakolom a rendszert???
  4. HUNROCKDVTK

    Microsoft Windows 7

    Ha valaki tudna valami újat az jelezze már, nekem már folyamatosan a rendszerhamisítás áldozatosságval jöna rendszer! esetleg megoldás ha újra pakolom a rendszert???
  5. HUNROCKDVTK

    Microsoft Windows 7

    Valaki tud valami újat?
  6. HUNROCKDVTK

    Microsoft Windows 7

    NEkem is behalt az eredetiség a rendszeren mit tegyek??? van rá esély h vmi crack vagy vmi Windows Loader???
  7. Lehet, csak ne tetsszen vagy ne legyél szerelmes az illetőbe
  8. HUNROCKDVTK

    Chelsea fan!

    Egyértelmű Chelsea győzelem, bár nem szabad félvállról venni a meccset!!! De Hajrá Chelsea!!!
  9. HUNROCKDVTK

    Magyar Labdarúgás

    1.ör is Normális Bírok kellenének , és nem fújnák szét a meccseket 2. az mlsz élére hozzáértő nem pénzéhes ember kéne 3. igen a futball akaémiák tömkelege, még több meccs, a focisták értékelés szerinti fizetése, jobb stadionok, é a nézőket vonazani!!! HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!
  10. HUNROCKDVTK

    CSAK NAGYON BETEGEKNEK

    Egyértelmü anettka!!!! XD néztem szegényre kevesen szavaztok muszály volt!!!XD
  11. Vki nem tudna segíteni??? A Pokolgéptől a Túlélő tabja kéne!!! Léccives nagyon fontos lenne!!!
  12. Biztos senki se tudna segíteni??? Pokolgép től a Gépinduló tab kéne, !!! Amugy én még mindig azt mondom sztem jó ha tanárhoz jár az ember!!!
  13. Vki tudna nekem segíteni??? a Pokolgéptől kéne a Gépinduló tabja!!! Honnan tudom letöleni vagy vkinek megvan esetleg???
  14. HUNROCKDVTK

    Magyar Labdarúgás

    Szerintem biztos h nem fog nyerni a szpari!!!
  15. Szerintem is tanár tod igazán jól megtanítani, lehet h eltudsz nyomni Maiden szolókat stb, de lehet h éppen nem pontos, meg nem szép, azért a tanár segít a helyes fogásban, pengetésben mindenben egy szóval. Sok gitáros barátom volt ugy h otthon elkezdte és én is láttam h nem a legjobb elment tanrához és egyből kiedrült h csúnya fogás stb!!! Amugy szoktatok számokat csinálni Guitar Proban ??? Én Gp5n szoktam , van egy pár száz!!!
  16. Szerintem nem rossz ez a gitár, kezdéshez tanuláshoz megfelelö, de amugy sztem azért tanárhoz isjárj mert pl. segít a helyes fogásban stb. Bár nem egy ismerösöm magától tanult meg gitározni a gyerek ugy nyomja el a Malmsteen szolót h csak bámulok!!!! Én elöször zene suliban kedztem(ott 2év) aztán jött magán tanár(3évemegy), de jó mert itt a magán tanárnál azt tanulom amit szeretnék, és így jó mert ha a zenekarban gond van akkor tudok segítséget kérni!!!
  17. Sztem interneten nézz szét , ott is érdemes, vagy használt az se rossz, tanuláshoz megfelel ha arra kell!!!
  18. HUNROCKDVTK

    Kedvenc Vers, Idézet

    ÜDv. Nekem most a KalapácS tól a Fájjon még c. számból! "Én nem játszom tovább gonosz játékaid Őrizze más zsírpapírba csomagolt álmaid Semmit nem remélsz, csak úgy érzed, hogy élsz Ha egy halálraítélt a villamosszékből szemeidbe néz" "Ha ő az ördög, a pokolban férjen el Ha isten, akkor tegyen végre csodát Ha boszorkány, a máglyán égjen el Ha áruló, ne itt éljen tovább" De a kedvencem midig is Wass Albertől A bujdosó imája: "Mert népem. Fajtám. Vérem! Fájdalma bennem ég! Szánd meg Uram Isten Attila nemzetét."
  19. HUNROCKDVTK

    Magyar Labdarúgás

    Megvan az első gyözelem!!! HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!!!!!!!!
  20. Üdv. Vki tudna nekem segíteni az Ossian - Fortissimo pár akkordja kéne!!!
  21. HUNROCKDVTK

    A VILÁG LEGjobbKAPUSa

    Hát sztem Chech a legjobb!!! De é számomra viccen kivűl, Köteles László a Diósgyőrből!!! NEm azért mert nah, de tényleg küzd, akar nyerni, és nagyon jól véd!!!
  22. HUNROCKDVTK

    Chelsea fan!

    A egnap esti meccs tetszett, bár azt amit bekapott az is saját hibából indult!!! Nem baj!!! HAjrá Chelsea!!! Murinho viszont hiányzik!!!
×
×
  • Create New...