Jump to content
PirateClub.hu

Necromaci

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Necromaci

  1. Nekem is az a véleményem, hogy megint tökéletes munkát adtak ki a kezükből! Az első néhány hallgatás után azt kell mondjam, hogy két kedvencet is találtam az új lemezen: Igazi tűz, Mennyei harang. Ellenvetés valaki részéről? Egyébiránt mi a véleményetek Laura hörgéséről? Eddig azt tapasztaltam, hogy igencsak megosztotta a rajongókat. Szerintem passzol a Hajdútáncba!

  2. Srácok! Nem kell meglepődni, mert kopaszok, fasiszták, hungaristák... (ezek a fogalmak sajnos teljesen egybefolytak mára)...szinte mindenhol megjelennek. Egyébként miért ne szerethetnék a Dalriada-t? Istencsászárüberkirálymetal zenét játszanak!!! xD

  3. Üdv! Nagy öröm látni, hogy nyílt egy ilyen topic. Régebbiekről nagy kedvenc a Szondi két apródjaI-II (az I. eleje iszonyat jól indul, rá is másoltam telóra, ha hívnak, akkor az szól), illetve a Walesi bárdok (ezt hallottam életemben először tőlük). Koncertjeik nagyon hangulatosak szerintem. A Szent László elsőre elnyerte a tetszésemet, eltalálták, de még mennyire!!!!!

  4. Üdv! Nehéz döntés volt, de végül az Opeth-re adtam le a voksomat. Szerintem a prog. irányt is, bár én inkább a folkosabb vonalat hallgatom az utóbbi időben. Félreértés ne essék, sokáig lehetne sorolni a zenekarokat, amiket szívesen hallgatok. :) Nah, a lényeg, hogy nálam most az Opeth került első helyre, bár szorosan mögötte LQ és DT is ott van.

  5. Köszi szépen! Csak az a gond, hogy alapból én 35-ért láttam ezt a gépet, aztán még vennem kell bele memória kártyát is, meg akkut, meg táskát. Ajándékba lesz, és nem csak úgy csupaszon akarom adni. Egyáltalán nem komoly szinten akarja használni, akinek veszem. Csak a szokásos, elmész valahova, és meg akarod örökíteni a szép pillanatokat, de mindezt úgy, hogy telt színű, éles képek legyenek. :)

  6. Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Ajándék lenne egy fényképezőgép, 20-30k lenne rá a keret. Csak valami kis jópofa kompakt gép kellene, amivel lehet szép képeket csinálni. Előre is köszönöm a segítséget.

  7. Üdv! Én is szeretnék kérdezni, mert úgy olvasom, hogy vannak itt hozzáértő emberek! :D Használtautóról lenne szó! Úgy 500k-700k lenne rá. Találtunk egy Fiat Puntot 600k-ért, és van benne légzsák, klíma, külső sérülés nincs rajta, és műszaki is friss. Gyanús ez az ár? Nekem az volt. Egyébiránt Szolnokon találtam ezt az autót, nem Pesten :D. Előre is köszönöm, ha tud valaki érdemben segíteni.

  8. Tényleg ne fikázzuk már gyerekek!!! Meg kell nézni!!! Régen is szerettük a DB-t, most is szeretjük!! Adjunk esélyt az idióta amcsiknak! :P Ha nem lesz jó, akkor meg mondhatjuk nekik, h el***ták, nem kicsit, nagyon... :D

×
×
  • Create New...