Jump to content
PirateClub.hu

ri.c

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About ri.c

  • Születésnap 04/05/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sportmotor.hu/motoros_forum/suzuki/?cmd=showtopic&id=273
  • ICQ
    0

ri.c's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ri.c

    Microsoft Windows 7

    hello! segítséget kérnék. feltelepedett a win 7. első indítása során megjelenik a nyitó képernyő a logóval, majd utána kék halál, újraindul, ugyanez, csak már nem indítja újra magát. próbáltam hibajavítást, meg egyebeket, semmi nem segített. csökkentett módban viszont elindult. asus f5sl laptopom van, ha ez számít.
  2. ri.c

    Windows Vista

    Hát igen. Én is így gondolom. És egy sima böngészés nem számít extrém használatnak. Szinte pontosan bekapcsolástól számítva 2 óra múlva újraindul. MEgpróbálom xp-vel, ágyö vista. Köszi a segítséget.
  3. ri.c

    Windows Vista

    asus f5sl, core2
  4. ri.c

    Windows Vista

    és ez ellen mit tehetek? menjek 10 fokra, ha használni akarom a gépem vagy mi? azért ez bosszantó, 180ezerért ezt kapom? xp-vel is túlmelegedne?
  5. ri.c

    Windows Vista

    rendben, megpróbálom. köszönöm!
  6. ri.c

    Windows Vista

    sOnt, Chipi hálózatról is simán eljátsza, a vista nem jogtiszta, néha kiírja, hogy a licensz 0 óra múlva lejár, leokézom és mintha mi se történt volna. azt nem tudom hol állítsam a proci sebességét (tán BIOS?), de lehet ehhez köze? miután tegnap beírtam, utána vettem észre, hogy korábban más fórumozónak is ilyen problémája volt és ott a tápot emlegették. Jó lenne tudni mi lett a kolléga gépével. vagy tegyek fel egy máshonnan beszeruett vistát? (nekem egy barátom adta dvd-n)
  7. ri.c

    Windows Vista

    üdv! kérdésem lenne, eléggé zavar a bajom: kb 2 hete tettem fel új laptopra a vista ultimatum-ot és kb 2 óra folyamatos működés után se szó, se beszéd újraindul. Ez nem csak akkor bosszantó, ha pl netezek, hanem ha irományos dolgom végzem. mit tegyek? danke
  8. már későn olvastam és sikerült végre frissíteni. még működik de sajnos lehet igazad van... a P4-el így sem megy eh...
  9. Igen, jól. ami nem indul el: Intel Pentium 2,40GHZ/1M/533 (ez van ráírva) ami most megy: Intel Celeron 1,715 GHZ (17*101) (everest)
  10. Most próbáltam dos-ból (amit egy 98-as indítólemezzel csaltam be) telepíteni, de ezt írta ki: file docs not exist "értem, de mégsem értem" az alaplap kézikönyvével sajnos nem lettem okosabb kösz mindenkinek, aki segít
  11. Találtam valamit, de az windows alatt nem fut
  12. Sziasztok! Segítséget kérnék! Rendelkezem ASRock P4i45PE alaplappal, amiben eddig 1,7 Celeron volt. Úgy láttam pár leírásban, hogy elviszi a P4-et is egy határig és beszereztem egy P4 2,4-et, de meg sem nyikkan benne:( Mintha nem is lenne benne. Mi lehet a gond?
×
×
  • Create New...