Jump to content
PirateClub.hu

Amen

Veterán
  • Pontszám

    206
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Amen

  1. Felforrásig kevergetjük, és addig forraljuk, amíg a nyers liszt íze már nem érezhető, kb. 6-7 percig.

     

    Domokos Lászlóné - Kiskegyedek és Őnagyságák mindentudó szakácskönyve (Kezdőknek és gyakorlottaknak)

  2. Nah mostmár komolyan kezd elegem lenni az egész HP film gyártásból...nem elég h majdnem egy évet késik de még el is fogják rontani!

    SPOILER! AKI NEM AKARJA TUDNI MI LESZ A FILMBEN EZT NE OLVASSA!

    (teszem hozzá jobban jársz ha nem olvasod mert én agyvérzést kaptam rajta!)...

     

    Ez HP8 vagy mi? :mellow: Vhogy nem ismerős a sztori... :blink:

  3. Webadam: Még azt is írják benne, h egy grammja annyi energiával rendelkezik, mint a Hiroshimára ledobott atombomba. Kicsit durva. :)

     

    Kornbal: Én úgy tudtam, h nem azzal van a gebasz, h összeütköznek, hanem azzal, h gyorsan mennek. De simán meglehet, h rosszul tudom.

     

    Soße: Nincs mit, biztos tetszeni fog! :) Én is nemrég kezdtem el, csak most hála a sulinak eléggé keveset olvasom... Pedig letenni is alig tudom. :)

  4. Ajánlott irodalom: Dan Brown - Angyalok és Démonok :)

    Ugyanerre a részecskegyorsítóra alapul a történet, csak a szituáció a kitalált, izgalmas könyv. :)

    Amúgy az antianyag elég veszélyes, ha vmivel reakcióba lép, robban, ráadásul méreteihez képest jó nagyot. Ezzel a részecskegyorsítóval meg az a rizikó, hogy Einstein elmélete szerint, ha vmi fénysebesség környékén megy, akkor meghajlíthatja az időt és a teret, és így fekete lyuk jöhet létre, amiből elég 1-2 centinyi ahhoz, h a Földet beszívja, ezt persze a tudósok tagadják, h ez megtörténhet. De mind1, ha ez tényleg bekövetkezik, akkor max érzünk egy erős húzást nyugat felől, és mindennek annyi. :D

  5. Nekem tetszik az album, bár vannak hibái, de a St. Anger után nem hittem volna, h ilyen jó albumot fognak kidobni. :) Amúgy a The End of The Line régebbi verzióját (ami Death is Not The End néven terjedt el a neten), amit tomiguy is mutatott, nagyon vártam az albumra, tökre örültem, mikor elkezdődött a riff az elején, de kicsit csalódtam a folytatás hallatán. :( A régebbi jobban tetszik, de most már mindegy.

  6. Azt a nyakláncot Dumbledornak szánták, de még Roxmortsból visszafele menet (a kastélyba) összevesztek a csajok, akik Harryék előtt mentek, a nyaklánc doboza(?) szétszakadt és az egyik csajjal történt egy baleset, mert hozzáért a nyaklánchoz. Tudom, hogy egy picit zavaros így, de kb. ez lenne.

     

    Köszi, így már beugrott.

     

     

    Zsepi: Igazad van, csak nem nagyon szeretem, ha "átírják" a könyvet. De sztem fog még engem vmi jobban is zavarni. :) Ennek a bajusznak meg mindjárt utánanézek.

     

    Szerk.:

    "A pálcaláng világában csak úgy ragyogott tar koponyája, dülledt szeme és ezüst harcsabajsza, csakúgy mint a lila selyempizsamájára húzott gesztenyebarna bársonyzakó fényes aranygombjai." hp6 67.oldal

    A pizsama színét eltalálták :)

×
×
  • Create New...