Jump to content
PirateClub.hu

Webadam

Veterán
  • Pontszám

    164
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Webadam

  1. Anyám ismerte Krisztiánt,mert abba az iskolába járt ahol ő tanít.Mesélte,hogy egyszer egy karácsonyi előadáson is ő énekelt és már akkor is jó hangja volt.Most meg szinte neki volt a legjobb.Kettejük közül Dávid fog nyerni,mert már az előző műsorban is rá jött a szavazatok fele.Amúgy szerintem Dávidnak teljesen átlagos hangja van,ilyenből elég sok van az országban,egy pop számban el fog veszni.Az a baj,hogy most nincs egy Rúzsa Magdi.

  2. 1.Prison Break

    2.Lost

    3.Dr.House

    4.One tree hill

    5.Heroes

     

    Ez a top öt de nagyon sok sorozatot nézek mostanában pl. How I met your mother-t a comedy central-on,AXN-en is sok mindent(pl.My name is Earl,Amazing Race) és az RTL-en a Showder Clubbot és a CSI-okat.

  3. Egyértelműen megérdemelte.Massa soha nem volt és nem is lesz olyan jó pilóta mint Hamilton.Egyszerűen ebben az évben jobb autó lett a Ferrari.Hamilton meg egy őstehetség és ezt senki nem tudja megcáfolni.Hiába,nagyon fiatal még,Vettel ezért is tudta megelőzni.Gondoljatok bele ti mit éreznétek akkor,amikor 3 körre vagytok egy vb címtől?Nem véletlenül kapott rögtön szerződést egy McLarennél.Massa a Ferrari előtt szinte egy senki volt,nem volt említésre méltó eredménye.(Alonso szurkoló vagyok)

  4. Hááát nem kapkodta el a csatorna, de az a lényeg hogy most már végre valahára hivatalos a dolog. Persze nekünk, meg az íróknak eddig is egyértelmű volt, csak csatorna várt a bejelentéssel. Nick Santora MySpace blogjában írta meg a hírt, amit lefordítottam és megtaláljátok a tovább után.

     

    Prison Break-es szép jó reggelt mindenkinek!

     

    A 4. évadot hivatalosan is berendelték

     

    Szerdán kaptuk a hírt, hogy végre hivatalosan is berendelte a csatorna A szökés 4. évadát. Ez nagyszerű hír és mind nagyon izgatottak vagyunk. Jövő héten költözködünk a Fox stúdióiba és sajnos búcsút kell intenünk annak a helynek, ami az elmúlt 3 évben az otthonunk volt... azért olyan szomorú dolog ez, hiszen ezek csak nyomorult épületek. Viszont az új irodám kb. fele akkora, mint a régi egy nagyon pici ablakkal, ami alapvetően szívás lenne... kivéve, ha... olyan emberekkel dolgozhatok nap mint nap, akiket szeretek, tisztelek és akikkel kiélhetem a kreativitásomat. Szóval, igazából rohadtul nem érdekel hogyan néz ki az új irodánk! :) Azoknak, akik ünneplik a Húsvétot kellemes ünnepet kívánok! Én otthon leszek és ünnepi ebédet tartunk a családdal /unokatestvéreim jönnek vendégségbe/ és barátokkal /többek között A szökés egyik írójával, Kalinda Vazquez-zel/ – biztosan jó hétvége lesz, ami egy annál is jobb héthez vezet, amikor végre fejest ugorhatunk a PB 4. évadába!

     

    Minden jót!

    Nick

     

    Ui.: Tudom, hogy iszonyatosan el vagyok csúszva a hozzászólások megválaszolásával, de mivel heti több tucatot kapok és mostanában eléggé lefoglalt a PB és akkor a rengeteg e-mail-ről még nem is beszéltem, így szinte lehetetlen, hogy mindegyikre válaszoljak. Szóval sajnálom, hogy nem mindenki kapott választ senki ne tekintse személyesnek.

     

    forrás: szokesfan.hu

  5. Nem hinném hogy Júliusban folytatódik.Amúgy is ilyen cím hogy "Fall of the Company"?Eddig még a harmadik évadban nem volt olyan cím ami utalt volna a rész tartalmára.Nyáron nem is szoktak sorozatok kezdődni.

  6. Most egy Ati Radeon X1650Pro van benn elég jó Crysis mediumon megy szaggatás nélkül.Most egy 8800 GT amire gyűjtök nemsokára meglesz :) ár/teljesítmény aránya most ennek a karinak a legjobb sztem.De eddig csak ATI-m volt.

  7. Szerintem ez a legjobb sorozat.Első évadot RTL-en néztem aztán ketdtem letölteni a 2. évadot ami sztem jobb volt feliratosan.Kár hogy nem lesz már aug-ban jó lett volna suli előtt megnézni mi lesz Michaellal a börtönbe.

×
×
  • Create New...