Jump to content
PirateClub.hu

lkata

Veterán
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by lkata

  1. Igen tenyleg egy szakemberhez fogok fordulni, nem is akarok en hozzaallni es megjavitani.Mondjuk ez azert erdekes lenne :lol: Csak azert kerdeztem hogy legalabb egy kis fogalmam legyen hogy mekkora lehet a baj es milyen termeszetu.Volt modositas is a RAM memoria novelese, de meg elotte kezdte ezt a jatszadozasat velem , es mint mar mondtam miutan ujra telepitodik a windows egy darabig beken hagy.

     

    ja, es visszaindulaskor olyasmit mond hogy nv4_disp ,lenne a hibas , nem tudom jelent ez valamit?

  2. Nagyon tudatlan vagyok ilyesmiben , de kerlek , ha tudtok adjatok egy kis tanacsot.

    AZ van hogy ,bar tobszor is ujratelepitettem a windowst es utana egy ket hetig jol is ment minden de aztan a regi problema mindig visszatert. Megpedig: mikor egy futo programot lehuzok vagy leallitok a monitoron marad az arnyeka.Majd egy egy program futasa kozben ,lehet akar egy internetes oldal is egyszeruen lefagy a gep, neha igy is marad es semmire se reagal kenytelen vagyok arrammegszakitassal allitani le a gepet , neha befeketedik a kepernyo es ujra kinyilik s miutan egy parszor igy pislogott megy minden jol de van hogy nem vilagosodik ki ujra es egy par masodperc utan ujra indul a gep.

    Koszi elore is.

  3. Nos oda aztan kar volt kuldenie mert ( nyuszikislanyunk nem tudhatta ugyanis videken rem lassan jar a posta) egy feltekeny oroszlanferjel talata magat szemben Mokuskank .Nagy lett volna a galiba ha nem ajalnkozott volna keresztapanak elelmes mokusunk a horcsogocske otodik kislanyanak.Jo is ment volna minden ha kikapos hosunk nem kezd heves flortolesbe Martikaval oroszlan es horcsog masadik kislanyaval....

  4. En is szeretm a horror filmeket de szerintem a Furesz es a Motel nagyon erosek.Jobb szeretem A retteges haza-t a Kor-t , vagyis inkabb a felelmetes filmeket mint az undoritot.

     

×
×
  • Create New...