Jump to content
PirateClub.hu

lkata

Veterán
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Romania

lkata's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. lkata

    Lefagy a gépem,majd ujraindul!

    Igen tenyleg egy szakemberhez fogok fordulni, nem is akarok en hozzaallni es megjavitani.Mondjuk ez azert erdekes lenne Csak azert kerdeztem hogy legalabb egy kis fogalmam legyen hogy mekkora lehet a baj es milyen termeszetu.Volt modositas is a RAM memoria novelese, de meg elotte kezdte ezt a jatszadozasat velem , es mint mar mondtam miutan ujra telepitodik a windows egy darabig beken hagy. ja, es visszaindulaskor olyasmit mond hogy nv4_disp ,lenne a hibas , nem tudom jelent ez valamit?
  2. lkata

    Lefagy a gépem,majd ujraindul!

    Mint mondtam teljesen tudatlan vagyok az ilyesmiben , csak annyit tudok hogy a RAM 1.25 Gb a hard disc 38.2 gb
  3. Nagyon tudatlan vagyok ilyesmiben , de kerlek , ha tudtok adjatok egy kis tanacsot. AZ van hogy ,bar tobszor is ujratelepitettem a windowst es utana egy ket hetig jol is ment minden de aztan a regi problema mindig visszatert. Megpedig: mikor egy futo programot lehuzok vagy leallitok a monitoron marad az arnyeka.Majd egy egy program futasa kozben ,lehet akar egy internetes oldal is egyszeruen lefagy a gep, neha igy is marad es semmire se reagal kenytelen vagyok arrammegszakitassal allitani le a gepet , neha befeketedik a kepernyo es ujra kinyilik s miutan egy parszor igy pislogott megy minden jol de van hogy nem vilagosodik ki ujra es egy par masodperc utan ujra indul a gep. Koszi elore is.
  4. lkata

    Mese mese Mátka

    Nos oda aztan kar volt kuldenie mert ( nyuszikislanyunk nem tudhatta ugyanis videken rem lassan jar a posta) egy feltekeny oroszlanferjel talata magat szemben Mokuskank .Nagy lett volna a galiba ha nem ajalnkozott volna keresztapanak elelmes mokusunk a horcsogocske otodik kislanyanak.Jo is ment volna minden ha kikapos hosunk nem kezd heves flortolesbe Martikaval oroszlan es horcsog masadik kislanyaval....
  5. lkata

    Mese mese Mátka

    Szaladt is vele azon nyomban (hat nem a felesegehez) a szomszed (playboy)nyuszilanyhoz , aki azonban nem sokat adott ra mert o inkabb.......
  6. lkata

    Mennyi időt töltesz a PirateClubon?

    A tegnap regisztraltam .Meg mellatom mi lessz de remelem kevesebbet mint e ket nap alatt.
  7. lkata

    Mese mese Mátka

    Am Mokuskanak nem ez volt a legnagyobb gonja.
  8. lkata

    Mit csinál a szél, amikor nem fúj?

    Esetleg filmezik vagy nettezik . En biztos azrt tennem. Ti?
  9. Hat ha lenne hozza egy szuper netem is , minden letezo filmet letoltenek.
  10. lkata

    Kedvenc sorozatod??

    Baratok kozt
  11. lkata

    Mi a kedvenc filmed?

    Romantikus filmek pld. Bridget jones naploja , amit mar reg keresek es nem talalok valamint a Buszkeseg es balitelet , Forrest Gump .
  12. lkata

    Horror filmek

    En is szeretm a horror filmeket de szerintem a Furesz es a Motel nagyon erosek.Jobb szeretem A retteges haza-t a Kor-t , vagyis inkabb a felelmetes filmeket mint az undoritot.
×
×
  • Create New...