Jump to content
PirateClub.hu

levikok

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by levikok

  1. Shyllard tudod az igazság az h. nekem nem áll módomban téged vagy bárkit meggyőzni arról h. Isten teremtette a világot! ehez kell a hit! mindenkinek a maga dolga h. elhiszi-e vagy sem! Jah és te meg képes vagy mindent elvetni ,mert állítólag több milliárd éves a Föld! ami HÜLYESÉG! ha a videót végig nézed(nézzitek) hamar rájösz erre! Én csak azt akarom neked és másoknak bebízonyítani h. az ősrobbanás egy oltári hülyeség!!!!!!

    és itt a bizonyíték:

    http://www.teremtes.com/media/foldkora.php

    NÉZZÉTEK VÉGIG!!!!!FONTOS!!!!

  2. Shyllard: komolyan azt hiszed hogy minden amit tanítanak az iskolában úgy is van?! Tudomány? IGEN! Istentől származik az is!és ezért a tudomány bízonyítja hogy az EVOLÚCIÓ NEM LÉTEZIK!!!

    TÖLTSD LE!!!!NÉZZD MEG!!!(http://www.s162532446.onlinehome.us/hovind/FoldKora.wmv) <---EZ A TUDOMÁNY!

    jah és még mindig nem láttam ,hogy bárki feltett volna bízonyítékot az evolúcióra!!!!!!!!

    Frosty88:neked csak annyit tudnék mondani h. megvan a válasz a fenti videóban!;)

  3. Hát, mit mondjak?! végig probáltam olvasni a legtöbb kommentárt és majdnem elsírtam magam!a sok értelmes íráson! evolució? tudjátok ha valaki ezt elhiszi akkor az tényleg a majomtól származik! kiváncsi vagyok ki nézte meg bnc - 153 általott feltett videot ,dr hovind előadásáról?! aki azt álítja h. bízonyított tény az ősrobbanás, az lécci tegyen már fel valami bízonyítékot!!!!!mert eddig csak az oltári hülyeségeitek ellen lett feltéve!!!(tisztelet a kivételnek!)(http://www.s162532446.onlinehome.us/hovind/FoldKora.wmv) és utána kezdjünk el számolni hogy hány érv szól mellete és hány ellene!!

    UTÁNA KÉNE NÉZZNI ANNAK AMIKET MONDTOK!!!!

×
×
  • Create New...