Jump to content
PirateClub.hu

levikok

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: levikok

  1. levikok

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Shyllard tudod az igazság az h. nekem nem áll módomban téged vagy bárkit meggyőzni arról h. Isten teremtette a világot! ehez kell a hit! mindenkinek a maga dolga h. elhiszi-e vagy sem! Jah és te meg képes vagy mindent elvetni ,mert állítólag több milliárd éves a Föld! ami HÜLYESÉG! ha a videót végig nézed(nézzitek) hamar rájösz erre! Én csak azt akarom neked és másoknak bebízonyítani h. az ősrobbanás egy oltári hülyeség!!!!!! és itt a bizonyíték: http://www.teremtes.com/media/foldkora.php NÉZZÉTEK VÉGIG!!!!!FONTOS!!!!
  2. levikok

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Shyllard: komolyan azt hiszed hogy minden amit tanítanak az iskolában úgy is van?! Tudomány? IGEN! Istentől származik az is!és ezért a tudomány bízonyítja hogy az EVOLÚCIÓ NEM LÉTEZIK!!! TÖLTSD LE!!!!NÉZZD MEG!!!(http://www.s162532446.onlinehome.us/hovind/FoldKora.wmv) <---EZ A TUDOMÁNY! jah és még mindig nem láttam ,hogy bárki feltett volna bízonyítékot az evolúcióra!!!!!!!! Frosty88:neked csak annyit tudnék mondani h. megvan a válasz a fenti videóban!
  3. levikok

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Klausz009 nem olvastad amit írtam?! gratulálok!! Bízonyítékok vannak rá? akkor tegyél már fel párat !!kiváncsi vagyok ki győzz , te az evolucióval elméletével,vagy én az Isten által teremtet világ elméletével?!
  4. levikok

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Klausz009 nem olvastad amit írtam?! gratulálok!! Bízonyítékok vannak rá? akkor tegyél már fel párat !!kiváncsi vagyok ki győzz , te az evolucióval ,vagy én az Isten által teremtet világ képpel?!
  5. levikok

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Hát, mit mondjak?! végig probáltam olvasni a legtöbb kommentárt és majdnem elsírtam magam!a sok értelmes íráson! evolució? tudjátok ha valaki ezt elhiszi akkor az tényleg a majomtól származik! kiváncsi vagyok ki nézte meg bnc - 153 általott feltett videot ,dr hovind előadásáról?! aki azt álítja h. bízonyított tény az ősrobbanás, az lécci tegyen már fel valami bízonyítékot!!!!!mert eddig csak az oltári hülyeségeitek ellen lett feltéve!!!(tisztelet a kivételnek!)(http://www.s162532446.onlinehome.us/hovind/FoldKora.wmv) és utána kezdjünk el számolni hogy hány érv szól mellete és hány ellene!! UTÁNA KÉNE NÉZZNI ANNAK AMIKET MONDTOK!!!!
×
×
  • Create New...