Jump to content
PirateClub.hu

copyxyz

Veterán
  • Pontszám

    94
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by copyxyz

  1. Jóvan nem fogunk kihalni. Moslék jószág az összes akinek köze volt ahhoz h tesla műveit eltüntették.

    Anno olvastam h vezeték nélküli áram átvitel. Még úgy emléxem itt is volt róla post. Erre multkorában mit látok apple vezeték nélküli szifon töltő. LOL

    Hátráltatják a fejlődést!

    Ha elmondanák mi az a szabad energia becsődölne egy csomó pénzéhes kapzsi pöcs.

     

    ui. Tv-ben is volt róla videó valamelyik ismeretterjesztő műsorban.

  2. Csatlakozom előttem szólóhoz... Nem tartom fontosnak hogy pascalal kezdj. A c# egy objektum orientált nyelv teljesen windowsos nyelv bár van linuxos portja is. Hatalmas segítségek vannak benne amivel hamar látványos dolgokat csinálhatsz. Ha a windows a célplatform akkor mindenképpen ezt használd.

     

    Esetleg még próbálkozhatsz javaval is ami elterjedtebb. Ez a C# apukája úgyis mondhatjuk. Ha a linux is cél akkor ezt is kipróbálhatod.

    De ha teljesen platformfüggetlen programokat akarsz akkor mindenképpen webes nyelvbe gondolkozz. Php ruby python.

  3. Ajj akkor a Stargate universeben lesz egy csomó trottyosfejű idegen ufó... Pont ezt szerettem a SG1 és az SGA ban hogy elég limitáltak voltak a jabbák benne. Konkrétan csak a lidércek a goa'uld szimbióták az ash'guardok és a Lucian szövetségből 2 trottyfej meg valami agyturkász volt csak benne + még utalás volt egy kihalt fajra egy részben. Másra nem emléxek benne.

  4. sziasztok nekem az lenne a problémám hogy újra kellett raknom a gépem és azóta még az SP1 sincs rajta és sehol nem találok :( ...

    Most szereztem egy másik cd-t amire ez van írva: Windows XP Prof SELECT ezen rajta van már SP1 vagy valami?lécci segítsetek!! előre is köszi a segítséget :)

     

     

    http://afterfix.net/windows-xp-service-pack-3-sp3-letoltes.html

    innen tudod letölteni az sp3 mat sima xp prof ra.

  5. Bakker ezt az eszmefuttatást "IDÉZET(ricsykeee @ 2008. Oct 22. 20:24) *" erre gondoltam XDDD Wazzzeeeee van egyébként rádió adó ahol kifejezetten rock szól bizonyos időszakban. nem net rádió. Nah meg amúgy azokra amikre te gondolsz a Nickelblack és a Santana közös száma is ment/megy az pedig nem Disco ez tuti. De van még ilyen nem kevés.

  6. Valaki pls pm ezen hogy mi volt a betűk után mert ami nekem van ott csak annyit mond:

    Stark Jarvos stb..

    utánna egy alak beszól hogy azt hiszi maga az egyetlen szuperhős és vége.

    Jah és ha már témánál vagyunk valaki meg tudná írni azt is hogy a hihetetlen hulkban mit keresett ott tony stark a legvégén vagy legalábbis a színész aki játszotta mert nem értettem mit mondtak olyan rossz minőségű volt és mellé annak is lemaradt a vége :) előre is köszi.

×
×
  • Create New...