Jump to content
PirateClub.hu

Tamás13

Veterán
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Tamás13

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. Tamás13

  Szellem járás

  Hehe ... érdekes dolgok ezek :/
 2. Tamás13

  Mi vagy?

  Vámpír
 3. Tamás13

  A cél a 78 963 hozzászólás!!

  ez beteg
 4. Tamás13

  Japánszólánc

  Hiro XD
 5. Tamás13

  Asszociáció

  cső
 6. Tamás13

  A mindent tudó T(ré)-Gomb

  Mindent tudó T(ré) gomb: sajnos a nagy igazság hogy a török császár ....perverz volt.Igazából kitervelte az egészet.Egyszer lerakta a földre a gyémánt félkrajcárt és elbujt.Mikor a kiskakas bement és lehajolt a gyémánt félkrajcárért akkor akkor :'( JAJJ nem bírom tovább mondani szörnyű. Mi az élet értelme ?
 7. Tamás13

  A világ LEGPOCSÉKABB és LEGSZÁNALMASABB viccei

  Bár igazatok van :D néha én is röhögtem rajta.
 8. Tamás13

  A világ LEGPOCSÉKABB és LEGSZÁNALMASABB viccei

  Nah hát ide írni azokat a vicceket amik nagyon szánalmasak és már azn röhögsz milyen sz** vagy eggyátalán nem is röhögsz rajta.Akkor kezdeném. Megy egy nyuszi az erdőbe és mosógép. Mit mondott Batman Robinnak mielőtt beszáltak a Batmobilba? Gyere Robin száljunk be a batmobilba. Két elefánt ül a fán az egyik azt mondja a másiknak. -Te szerintem ugorjunk le és jó lesz! Leugrottak és jó lett. Az okos és a buta gyerek beszélget: Okos gyerek: Játszunk olyat hogy kérdezek valamit és ha nem tudsz válaszolni adsz egy százast. Aztán te is kérdezel és ha esetleg nem tudom a választ én adok egy ezrest neked. Jó? Buta gyerek: Jó. O.gy.: Mi az, 4 lába van ülünk rajta? B.gy.: Nemtom, itt egy százas. O.gy.: Hát a szék! Akkor mi az, 4 lába van és eszünk róla? B.gy.: Nemtom, itt egy százas. O.gy.: Hát az asztal! Na jó most kérdezz te! B.gy: Mi az, 45326721 lába van és 54543234 szeme? O.gy.: Ezt tényleg nem tudom, itt az ezresed. Egyébként mi az? B.gy.: Nemtom, itt egy százas. ..... Két tégla megy a sivatagban és az egyik megszólal: - KŐ! Két szar megy a sivatagban, odamegy a fos megkérdi veletek tarthatok? - Nem! Ide csak a kemények tartoznak Nyuszika megy az erdő szélén, egyszer csak leeseik.... telefon csörög... -haló -haló, önnek megy a hűtője? -igen megy. -akkor menjen utána! Kőműves Kelemen vacsoránál a fiának: - Egyél fiam, anyád már fal! - Mit mond az udvarias terminátor? - Bocsánat, hogy félbeszakítom... A székely a megrakott szekerével, nagyon nehezen caplat fel az emelkedőn. Felérvén így szól: - Hú, ennyire még sosem izzadtam meg! - Én sem - mondta a ló. - Még sosem hallottam lovat beszélni! - Én sem - mondta a szekér. Nah jó ennyi nem bírom tovább írni mer ez már félelmetesen sz**
 9. Tamás13

  Állítólag

  Jó kis sorozat az biztos!!
 10. Tamás13

  Szellem járás

  Én hiszek a szellemekben még ilyen dolog nem történt velem de azért ezt a képet itt már nem hiszem el :
 11. Tamás13

  Metál

  Én mostanába szinte csak Sonata Artica- t halgatok.Nagyon nagy banda.Egyenlőre még az első 2 albumot emésztem .De amúgy az egész jó nagyon. Ha valakinek kell szóljon és fölrakom az összeset!
 12. Tamás13

  Elkap a rézf***ú bagoly!

  Ez már egyszerűen annyira szar......hogy JÓ!
 13. Tamás13

  Állat utánzás!

  zsif-zsif----> zsiráf
×