Jump to content
PirateClub.hu

freddyD

Veterán
  • Pontszám

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: freddyD

  1. freddyD

    Logikai feladvány

    Hogy rothadnék szét,végig egyenes vonalat olvastam... ezt a gyökér állatot... Azér kösz
  2. freddyD

    Logikai feladvány

    El is mondaná valaki?
  3. freddyD

    Logikai feladvány

    Bocs,rossz képet raktam be.Az egy másik fórumon kévő próbálkozás volt,de szerintem nem az vezet útra
  4. Rajzold le az alábbi ábrát egy papírra, majd próbáld meg összekötni A-t A-val, B-t B-vel, C-t C-vel három folytonos vonallal úgy, hogy a vonalak ne keresztezzék egymást, és ne menjenek le a papírról! Az eddigi felmérések azt igazolják, hogy 6-7 éves gyerekek szinte azonnal, kb 20 másodperc alatt oldják meg ezt a feladatot, míg egyetemisták, főiskolások körében végzett felmérés eredménye meglepően átlag 20 perc volt. Ennek sok pszichológiai magyarázata lehet, az egyik talán az, hogy a kisgyerekeknek nem gondolkodnak egy feladat kapcsán komoly elméleteken, hanem teszik, amit a feladat kér. Az idősebbeket már "elbutították", hajlamosak ágyúval támadni verébre. ize.hu-ról van. Nem fogom fel ÁÁ, rossz képet raktam be!!
  5. freddyD

    melyik a legjobb sport

    Jégkorong minden fölött
  6. freddyD

    Magyar Labdarúgás

    Szreintem jó ötlet. Elég nevetségesnek tartottam ezt a túl radikális fiatalítást.(kivéve Végh-et.Nem mondom, hogy nem jó kapus,de azért vannak nála jobbak is,valamint ha már fiatalítás,mit keres ott egy focista 36 évesen. Dárdainak mindenképp kéne játszania.
  7. freddyD

    Minden ami sportfogadás

    Egyet jegyezzetek meg, török meg skót focit sose játszatok meg...
  8. freddyD

    Minden ami sportfogadás

    Wolfsburg-Bremenben azér nem fogadnék...Bremen megtört,már szinte tét nélkül játszik
  9. freddyD

    Click, Click, Click

    Már 9.-ek Igazából minden fenti helyezés inkább szánalmas, mert ennek tényleg semmi értelme Na hozzáadtam megint kemény 201 klikket
  10. freddyD

    Minden ami sportfogadás

    Tippmixen szinte lehetetlenség nyerni... Tiszta kamu. ÉS nem is főként a sportesemény miatt, bár 100%-os meccs tényleg nincs,de egy 99%-el is elvagyok.De sokszor meg sem játszhatom azt tippmixnek hála! Szinte mindig belefuserál egy istenverte handiceppel-amitől az embernek rohadtul nincs kedve már játszani...Külföldön SEHOL nincs ilyen.Lehet hogy van hendicappes meccs,de mellette felajánlja a simát is. Másik kedvenc trükkjük, hogy pl mint ami a hoki vb-n is volt most, hogy vasárnapi meccseket megnyitja kb szombat délben,hogy már azér se tudjál pár pénteki biztos meccset kombinálni pár vasárnapival...Mert ugyebár ötöt kell játszani, hogy eljuss odáig...Szóval k***a nagy szemétládák... Én korábban minimumtéteket játszottam, kis sikerrel, igaz volt hogy nyertem olyan 3000-et. Aztán évekig meguntam,azt egy nagyon jó kombinációt fedeztem fem,azt olyan 3000-et felraktam tétnek,azt nyertem is olyan 6000-et. Igazából ez a siker titka,nagyobbakat felrakni, azt kis szorzóval is egész tűrhető nyereményeket kapsz.Így már nyertem egész jókat is utóbbi időben,de már nem játszom rendszeresen, csak ilyen nagyobb eseményeknél. Bár megtanultam egy életre, hogy 100% meccs NINCSEN. Egyszer olyanon buktam el egy igen nagy összeget, hogy már csak a Manchester United - valami HARMADLIGÁS csapat ellen játszott az FA-kupában. És 0:0-át játszott OTTHON! Na én akkor azt hittem felrobbanok... Persze mint utólag kiderült,tök tartalékosan játszottak, ez is szépen torzítja az egészet.
  11. freddyD

    Időseket ápoló robot

    Ez tök hasonlít arra a filmes robotra, amelynek az áramcsapás után tudata lett...Tudnám mi a film címe...
×
×
  • Create New...