Jump to content
PirateClub.hu

strategos

Veterán
  • Pontszám

    119
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: strategos

  1. strategos

    Majomagy irányította robot

    Üdv hát szerintem az sincs messze hogy tudjanak olvasni a gondolatainkban ezek a japók aztán nagyon fejlesztenek!!! .... ki tudja mit hoz a jövö..... (ÉN :lol: )
  2. huuu bagi ez király :D lepjen meg valaki meg egy ilyennel a jövő autóié a JÖVÖ!!!
  3. strategos

    Átlépték a fénysebességet?

    Egy kérdés: A Foton az nem a FÉNY részecske??? Ha mégis akkor: A foton (fény részecske) nem mehet gyorsabban magánál, vagy tévedek?? A választ elöre is köszi Egyébként szerintem mindennek csak a képzelőerőnk szabhat határt Az emberi agy zseniális, ezt ne felejtsük el
  4. strategos

    Margarin

    Köszi az infot! De vajon ez még mindig ugyan az a margarin, amit most eszünk?? Vagy már javítottak rajta?? Mindenesetre elment a kedvem a margarinos kenyértől...
  5. strategos

    Szupervonat Japánban

    Üdv! Ezek a japók ha ennyire kényelmesek és fejlettek akkor miért nem JETPACK-kal közlekednek?? itt egy kép a jetpackról: http://blogs.mysanantonio.com/weblogs/timewasters/SilverJetpack.jpg
  6. Hehe nekem van egy ilyen könyvem és benne van az említett győztes (életnagyságban) ha lesz rá időm teszek fel róla képet.. Ui: kösz az infot Üdv:
  7. Ezt jól esett elolvasni!!! mostanában nem alszom sokat, mert dolgozom... de mostantól talán egy órával többet leszek az ágyban Ui: THX az infot Millye!!!
  8. strategos

    Magyar Labdarúgás

    Hajrá Magyarok!!! :D Az télleg kár, hogy nem ment tétre! Ui: én sem szeretem annyira a focit, de ha jól teljesítenek, csak örülni tudok!!!
  9. strategos

    Érdekes tények

    Wááááááááááááááááá !!! Nagyon nagyon köszönöm ezeket az érdekes tényeket!!! (a többiek nevében is ) De azért egy két hír nem teljesen igaz (némelyiket nemrég cáfolták meg ) Ui: Akinek van még ilyen információja, IDE VELE!!! és még 1x kösssszi
  10. strategos

    Öt év múlva nyílik az űrhotel

    megyeeeeek .... dejó lehet pókmannak lenni odafenn.. mondjuk nem ollan eccerű ám feljutni, mert még elötte 8 hetet kell "rohadni" a karib szigeteken és eddzeni...
  11. strategos

    Átlépték a fénysebességet?

    WooooOOOW ..... akkor nemsokára mehetünk meglátogatni zöld barátainkat???
  12. strategos

    Az első rágógumi

    Hmmm.. én naon szeretem a feketeribizlis Airwawes-t!!!
  13. strategos

    A lihegő kutya esete

    Én is ezt hittem..... Köszi az infot Szipi!
  14. strategos

    Gyógyító művészet

    Huuu... hát engem is lenyugtat a zene!! de ha mondjuk pörögni kell mert dolgozom akkor jöhet vmi jó kis rock vagy disco!!!
  15. strategos

    Villám a vízben

    oksi Örülök ha tudtam segíteni
  16. strategos

    Gondolatolvasó mikrochip

    ezzel a módszerrel.... idővel... rengeteg emberen lehet segíteni :)
  17. strategos

    A dohányzás vakságot okozhat

    Még egy érv a dohányzás ellen!! hogy anyumat leszoktassam ....
  18. strategos

    Villám a vízben

    "Annyi bizonyos, hogy a becsapódási pont körül a villám több ezer fokos hőmérséklete könnyen elpárologtatja a vizet. Ennek nyomán a felszín alatt lökéshullám indul el, amely átrendezheti egy hal anatómiáját (finoman szólva)" <--- Hehe !!! ez teccik Szikla21 !! jo- jo lehet h nem volt a közelben jó vezető de a föld alapból ellentétes töltéssel rendelkezik... ezért (ha ilyen szempontból nézzük mindegy) hogy hova csap be a villám magyarázat: a felhő alján lévő negatív töltések vonzzák a Föld pozitív töltéseit.Következésképpen a villám a földfelszín legmagasabb pontjain csap be.
  19. wow!!! de azért nekem se teccik ez a modell illen papírrepülőnek néz ki Ui: jah és milyen lett a töréstesztje???
  20. strategos

    Gyúrjunk wazze!

    Szia szerintem nyugodtam ehetsz naponta 5ször 6szor a táplálékieget meg úgy szedd ahogy az edződ, vagy a doboz írja!! ja és arra minenki figyeljen oda, hogy elég folyadékot igyon edzés közben, mert ha nincs elég folyadék a szervezetben, akkor a szív gyorsabban ver és sokkkal megeröltetőbb az edzés( rossz értelemben persze)!!!
  21. strategos

    Gyúrjunk wazze!

    Hali!! én próbálok csupa egészséges kaját enni: tojásrántotta, sok zöldség, gyümölcs,rízs,csirkehús stb.. ja és kólát meg illyen gyorséttermi kosztot még csak véletlenül se oks, akkor szerzek vmi jó összetételű tömegnövelőt is! Köszi a segítségedet Nicknick!!!!
  22. strategos

    !3 szavas játék!

    azt mondta hogy elég...
  23. Kössz az infot!!! A Hidrogéné a jövő!!!
  24. Igazán nincs mit PirateClub Tanárnéni!!
×
×
  • Create New...