Jump to content
PirateClub.hu

Lovaslg

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Lovaslg's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Lovaslg

    Anti Tokio Hotel

    Én is benne vagyok. Esetleg valami esemény, találkozó, esetleg koncert megzavarás nem lesz?
  2. Lovaslg

    Körülmetélés

    Szerintem sem érdemes megcsinálnod. Vannak akik szerint ez a megoldás, de ez hülyeség. Azért te is annak a tortának örülsz amelyikbe nem turkáltak ugye? A tisztálkodással kapcsolatban pedig nekem ezt elmondták már kiskoromban így ez nekem nem újdonság. Szerintem fogadd meg a többiek tanácsát: Kegel gakorlatok. Anti depresszánst nem ajánlok, hiszen komoly okod nincs szedni/gondolom én/. De amúgy mit jelent hogy korai: Mennyire korai: Van-e már aktus, vagy már előtte úgy érzed hogy el fog durrani? Mióta van nemi életed? Nekem az elején ez volt, de már elmúlt ahogy beleszoktam a dolgokba. Azért ez egy kicsit kevés infó így rólad. Kicsit többet mondj magadról!!
  3. Lovaslg

    csináltad-e már valaha?

    Bocsi egy ideig nem volt netem. Mégegyszer sorry. Ha a Tesco az akkor igen. De nem éppen gazdaságosan És te: öltözőben?
  4. Lovaslg

    csináltad-e már valaha?

    nem. Vízágyon? (Nem ment szét? )
  5. Lovaslg

    Drag | Streetdrag

    Pontosan semmi értelme. Úgysem tudom, tudjátok megváltoztatni a véleményemet,-eteket. Gazdagok meg naná hogy azt veszik ha nekem is lenne lóvém én is azt venném meg. Hobbynak meg egy Suprát De addig is megyek, és ülök vissza az én kis mezei 1.3as Ford Fiestámba
  6. Lovaslg

    Drag | Streetdrag

    Húha, most nagy szarban vagyok., mert a Ferrari és a Toyota is a kedvencem De: Szerintem meg igen is van értelme amit látunk, mert ha a Suprába feltuningolod akkor sem éred el a Ferrari alapárát, szerintem érted mire akarok kilyukadni. Ferrarit meg nem tuningolunl, mert az szentségtörés a kezét lábát törném annak. Az már magában a megtestesült álom, mintahogyan a Supra is akárki akármit mond, nem érdekel. Lehet látni amúgy turbós F50-et, stb. de abban nem látom az értelmet. Mondjuk lehet én kezdek öregedni sajnos. Másrészt ha úgy nézed nem gyenge hogy egy szerelőcsapat össze tud rakni egy olyan motort ami elég erős ezekhez a mutatványokhoz. Lehet ez értékelni, csak másmilyen szempontból.Gépészeti szempontból.
  7. Lovaslg

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Hmm... Nekem csak hétvégéken van alkalmam mert kicsit távol vagyunk barátnőmmel sajnos. De minden héten Keddtől kezdve a falra tudok mászni a vágytól.
  8. Lovaslg

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    Hát ez tényleg eltart majd egy ideig:D A lényeg hogy megtettem a tőlem telhetőt:
  9. Lovaslg

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Ezzel én is úgy voltam még az első alkalom előtt, de bocs félreírtam. Nem félünk hanem mint minden ember tart az új dolgoktól. Pl: Az új pózoknál is így volt, de mára már kivűlről fújjuk a Káma-Szutrát Az új dolog nálunk a szex volt, és abban minden. (szüzek voltunk mikor összejöttünk) Még nem volt ilyen élményben része, részem, ennyi az egész.
  10. Lovaslg

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Hát mi még ott tartunk, hogy én rendszeresen el szoktam vinni a számmal (nagyon szép látvány szerintem), de ő még csak a kényeztetésig jutott el, mert fél. De ez nekem nem baj, nem szeretem ha erőltetett a dolog, mert az csak sokkal rosszabb lesz. Szeretni szeretné, de még nem meri. Amúgy meg hogy undorító; sztem ez hülyeség. Én úgy fogadtam el őt ahogy van, és sztem ő is, sőt biztos vagyok benne. Ennyi erővel már a csókolózás is undorító, mert a szádban többmillió baktérium van alapból, nem beszélve ha esetleg beteg, megfázott. Én ilyenkor is megcsókolom, s tudjátok miért? Mert SZERETEM! Ennyi erővel ha úgy jön haza pl. edzésből akkor nem öleled át, nem csókolgatod a nyakát; mert izzadt? A testnedveink hozzánk tartoznak, persze az ésszerűség határán. Csak ez némelyeknél nagyon hamar meg van húzva, valakinél meg nagyon el van engedve a gyeplő...... Ja: És én mikor kényeztetett, akkor mindíg megcsókolom köszönet képpen. Szerintem ti is ezt csináljátook nem?
  11. Lovaslg

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Szevasztok! Na akkor megosztok veletek egy kis érdekességet. Nekem, szexuális életem előtt átlagos méretű volt a hímtagom. VISZONT!!!!! Mikor összejöttem barátnőmmel és belekóstoltunk az élet édesebb oldalába, kb 1.5 hónap múlva kérdezett rá barátnőm hogy mi történt a kis fönökkel? Kérdeztem hogy miért? Mert úgy vette észre hogy NŐTT!!!! Utólag kb. 1.5-2 cm-t nőtt meg. Ezt meg tudjátok magyarázni? Ja és én is meg barátnőm is szüzek voltunk, és már lassan 20 hónapja vagyunk együtt. Az elején mondtam neki hogy ne várjon óriás anakondát, de ezen ő csak nevetett egyet és megnyugtatott hogy a játék a lényeg. Sztem a lényeg az hogy figyelj oda a párodra is hogy ne csak neked hanem neki is jó legyen. ui: Amúgy nekem nagyon bejön amikor dobálja magát a nyelvtechnikámtól
×
×
  • Create New...