Jump to content
PirateClub.hu

eszteee

Felhasználó
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About eszteee

  • Születésnap 07/02/1988

Contact Methods

  • MSN
    eszteee@citromail.hu
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme

Legutóbb itt jártak

867 profil megtekintés

eszteee's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hali! Jó a képed ;). Meg a profilod is :D

  2. eszteee

    A legjobb nyári szexpozíciók

    Tényleg köszi, hogy feltetted ezeket. Jaj de sok idő van még nyárig...
  3. nagyon kevés csaj van itt de énis leírom a vélményemet nálam mindkettő szóba jöhet, de az imádom amikor orálisan elégítenek ki, és azt mégjobban ha egy lány teszi, ők valahogy ügyesebbek voltak ebben
  4. Miért van az, hogy eddig csak fiúk írtak? :D mind1.. vedd úgy hogy "érzékien a szemedbe néztem" ;)

  5. eszteee

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    léci most ne legyen sértődés, de eléggé elmosolygok amikor "kockák" és egyéb számítógép guruk ilyen témákat hoznak fel mint a szerelem, szex, méretek, stb... de szívesen elárulok valamit: az élvezetekhez 10 cm hossz kell, a vastagság pedig relatív, ha valakinek szűk a vaginája akkor a vastag férfiasság mindkettőnek kellemetlen tud lenni, ha meg túl vékony akkor egy titkot elárulok, hogy a nyelvetek is alkalmas izgatásra, sőt... de kérdezzétek meg a barátnőtöket, partnereteket mégegy valami, ha egy csaj azért nem fekszik le veletek mert azt mondja h kicsi akkor az egy ürügy, az lehetett az utolsó benned amire kíváncsi volt, nem jössz be neki, de ha nagy farkad van talán még élvezhetné is azt az 1 estét.
  6. Senki se hitt nekem amikor 19 éves koromban mondtam hogy még szűz vagyok, talán még anyukám se. Se nem akartam elsietni. Hallottam lányoktól olyat is hogy nagyon rossz volt nekik az első alakalom, részegek voltak, kényszerítették, nem is ismerték a partnert meg minden amit el lehet képzelni. Nagyon rossz élmény lett nekik, így mindig félve szexelnek ezután. Egyik barátnőm így járt 14 éves korában, koránérő típus volt és sokkal többnek nézett ki, korán megnőttek a cicijei és persze mindenki le akart vele feküdni, valakinek ez sikerült. Azóta eltelt kb 7 év és nem nagyon fekszik le pasikkal, egy kezemen meg tudom számolni hányszor szexelt pasival, saját magára bízza a dolgot. Nekem pozitív élmény volt, barátom is szűz volt, ezért nem volt gond hogy kicsit ügyetlenek voltunk. Egy igazi első alkalom volt, akkor fél éve voltunk együtt, randi, gyertyafény a szobában, hosszú előjáték, és még az orgazmus után is cirógattuk egymást. Persze picit ügyetlenek voltunk, de legalább igazi érzelmek voltak, azóta már persze belejöttünk és úgy érzem nem maradtam le semmiről.
  7. eszteee

    Mire gondolnak a nők?

    teljesen igaz, pl mostani barátomra sem úgy néztem első ránézésre mint barátjelölt, de később megváltozott a véleményem. Ezt utálom a mai világban, hogy külső alapján mondunk másról véleményt, főleg a hülye plázacica barbik akik megtalálják maguk mellé a Kent és nem számít, hogy milyen belülről. (ismerek olyan csaj aki 4 hónapot volt egy sráccal de még azt se tudta milyen zenét szeret, milyen suliba járt, mi az életcélja, van-e testvére, hetente hányszor csalja meg. Azt tudta h milyen kocsija volt, milyen ruhát, napszemüveget, cipőt hord és h ki a fodrásza.) visszatérve a témába: igen szeretjük ha megnéznek minket, persze lehet sokféleképpen nézni, bámulni. Én azt szeretem ha a lábam, fenekem, cicim és esetleg ízléstől függően más testrészem után a szememet is észreveszik. Nem is tudom, hogy van-e jobb érzés mintha valaki érzékien a szemembe néz. Én imádom.
  8. eszteee

    A szőkék 10 legfontosabb találmánya!

    az a poén hogy ezek egy része létezik
  9. Jújjjjjj!!!! De szép valaki! :D

  10. eszteee

    A Helyszínváltás Fontossága!

    fiúk egy tanács: ne ezeket a hülyeségeket olvasgassátok, mert úgyse tudtok felszedni minket, nőket Engem is hívott már el úgy fiú hogy nagyon meg akarta szervezni a randit és semmi se lett belőle, mert mindig a részletekre figyelt és nem rám. A másik meg amit olvastam (persze nektek szólt), hogy csábítsátok el a barátnőimet? Persze én meg összeállok a barátnőm volt pasijával?!?!?! Inkább gondolkodjatok
  11. eszteee

    Nagy mell, vagy kicsi?

    közepes, mert az van Kellene egy ien topic nekünk is!!!
  12. eszteee

    Vibrátor törvény Alabamában!

    ahogy énis az eredetire voksolok ez a vibrátor törvény butaság, az embereknek van kezük is (saját tapasztalat)
×
×
  • Create New...