Jump to content
PirateClub.hu

quan.chi

Veterán
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: quan.chi

  1. Szevasztok. Nekem is van egy kis problémám. Bizonytalan vagyok. Van egy lány akivel együtt dolgozok már majdnem egy éve, de alig beszélünk és alig találkozunk mert másik irodában van és nem ugyanazon a területen dolgozunk(de helyileg egy helyen). Ráadásul még ebéd szünetet se nagyon tart. Max a belső chaten tudunk kommunikálni a hálózaton. Mivel egy informatikai cégnél dolgozok ezért mindeki a chatelést tartja kényelmesebbnek... De tetszik nekem. Mind belsőre, mind külsőre. Úgy két hete ráírtam valamilyen ügyben. Aztán elkezdtem írni neki olyanokról hogy milyen keveset beszélünk... A végén írtam neki hogy jó lenne egyszer beszélni élőben, és bevalotta hogy tényleg nem tart szüneteket mostanában de tervezi és ha lesz ilyen akkor szól. De ez már kb 2 vagy 2.5 hete volt. És elég nehéz a várakozás. Azóta se nagyon beszéltünk, ezért gondoltam hogy majd ráírok én de nem akarok túl nyomulósnak tűnni de túl ráérősnek se mivel már majdnem egy éve dolgozunk egy helyen. A kérdés az lenne hogy hogy kezdjem? Mit írjak neki? A lényeg az lenne hogy kettesben tudjunk beszélni. És ha ez összejönne akkor az első beszélgetésünk alatt(vagy végén) elhívhatom randizni vagy várjak még vele? Előre is kössz a válaszokat.
  2. quan.chi

    WWE pankráció

    hát az a baj talán hogy csak egy részt láttál, mert abból nem sok derül ki. A lényege az egésznek hogy azért is játszák meg az ütéseket (de azt se lehet mindig) hogy ne sérüljenek le mert mikor turnéznak akkor van hogy egy pankrátornak egy héten van 4-5 meccse. És ezt heteken keresztül bírni is kell. a másik az hogy minden pankrátornak van története. Úgy is lehet rájuk nézni mint egy szerepjáték karaktereire. Ki van alakítva a minden pankrátor 'karaktere'. És vannak történetek 'storylineok'. Mint pl az egyik megveri a másikat aki (néha előfordul hogy ) lesérül. Akkor a sérült egy ideig visszavonul a bunyótól, de aztán visszatér és megbosszulja a dolgot... de ez csal egy történet a sok közül. És ha csak 1 részt láttál akkor nem érted meg a történetet... De pl csajok is bunyóznak... És az emberek ezért is nézik. Amúgy van pár pankrátor aki átment az UFC-be. Akinek az kell nézze azt. De nem hiszem hogy hetente 5 meccse van egy UFC-snek. Aki az UFC előtt pankrátor volt az pl Bobby Lasley, Brock Lesnar. Meg állítólag Batista is belekóstolt az UFC-be de abból nem tudom mi lett. Szóval csak annyit akarok mondani hogy egy könyvet se a borítójáról ítélünk meg...
  3. quan.chi

    WWE pankráció

    Hát ha csak Tv-ben nézed akkor sajnos nem láttad a Money In the Bank PPV-t. Max csak pár részletet. Elég jó volt. A két létrás meccs is ütött de a Smackdownos jobb volt. A végén meg a CM Punk vs John Cena meccs. Az is élvezetes volt. Főleg ha az ember nem Cenanak szurkol mint én, mert már évek óta csak az van hogy Cena legyen a bajnok a rawban és kész.. Amúgy Chicagóban voltak ami ugye CM Punk otthona és az egész meccs alatt az ment hogy Punknak éljeneztek Cena-nak fújjoltak. Nagyon durva volt a közönség.
  4. bocs de még kezdő vok. mit jelent a core duo? És a core duo meg a core 2 duo ugyanaz, csak máshogy van írva? én arra tippelek hogy ez a 2 magos proc, vagy mi. hallottam vmi ilyesmit. és ha pl van egy gépigény : proc: 2,6 GHZ. Ennyi kell mondjuk a játékhoz. akkor ahoz a játékhoz elég mondjuk egy 1,3Ghz-es Core duo processzor?
  5. quan.chi

    WWE pankráció

    Mit gondoltok ki nyeri a royal rumble meccset? És lesz e vmi nagy visszatérés mint pl tavaly előtt Cena 30-adikként? Én nem merek jósolni. az a baj azzal a meccsel hogy a nagyobb nevek közül nem mindenki lesz benne. mert pl taker,christian címet véd, Cena valószínűleg kihívó lesz a wwe bajnoki övre.... Azért visszatérhetne a royal rumble meccsen Edge vagy Jeff Hardy
  6. quan.chi

    WWE pankráció

    Steve Austin már abba hagyta igen. Volt vmi gerinc vagy nyak sérülése és az nem tett jót neki, de utánna még kicsit bunyózott de már nem volt a régi. Amúgy a legutóbbi Wrestlemanián beavatták a Hall of Fame -be. A survivor seriest még nem láttam. Remélem Taker nyer a többi nem annyira fontos most nekem vagy még talán HBK. Neki is szurkolok. De az biztos hogy nem washingtoni. Texas állambeli. Meg még jó lenne ha a team Kofi és a team Morrison nyerne.
  7. quan.chi

    Milyen magas vagy?

    én 203 vok a lábam 50-es 90-100 kiló közt vok és 21 éves 18-19 éves korom óta már nem növök birom hogy aki meglát annak a szokásos kérdései ezek: milyen magas vagy? , hány centi vagy?, hanyas a lábad?, ki ilyen magas a családban? , kosarazol? ... És ha azt mondom hogy nem kosarazok akkor rá akarnak beszélni mert azt hiszik hogy ez a forradalmian új ötlet nem pattant még ki a fejemből. inkább gyúrni szoktam mostanság. De én nem érzem olyan magasnak magam. lehet azért mert megszoktam. megszoktam hogy általában egy fejjel vagyok nagyobb mindenkinél. persze vannak kivételek. arra gondoltam hogy egyszer beskálázom magam 160-tól felfele felírom a kezemre meg a nyakamra a számokat tizesével aztán hozzám lehet majd méreckedni.
  8. Én 203 cm vagyok és a nálam magasabb csaj az tényleg durva lenne. De lenne 1 kérdésem? a csajoknak tetszik az én magasságom? mert elég vegyes reakciókat kapok. szóval az eredeti kérdésnek a fordítottját kérdezném. hogy zavaró e az ekkora magasság? egyáltalán elgondolkodtok e azon hogy ilyen magas fiúkkal kezdjetek e valamibe vagy ennek már annyi...
  9. quan.chi

    WWE pankráció

    ha Cena veszít akkor nem a wwe-t hagyja el csak a rawot. ezért mehet az ecwbe vagy a smackdownba. hááát mostanában Cenáért nem nagyon rajongok, de ortonért sem. Szóval ez a 60 perces meccs nem lesz az ínyemre. a 14 emberes tag meccset meg lehet jósolni hogy a team raw nyeri. Nagyon remélem hogy Taker megvédi a címét. Nem kellene új bajnok. Morrison meg sztem símán nyer. Na de a Hell in a Cell se volt olyan nagy durranás. Taker elég gyorsan megnyerte az övet ami nem baj de néztem volna tovább a meccset és ez hogy az volt az első meccs ez kicsit szar volt. A DX vs Legacy az jó volt. De összességében nem nagyon tetszett a HiaC. Rég volt már egy nagyon jó PPV. Na majd talán a Survivor Series vagy a Royal Rumble. Azok izgalmasak lesznek. Tényleg.ti el tudjátok képzelni ortont face szerepben? én nehezen
  10. quan.chi

    WWE pankráció

    Remélem a következőek nyernek: Cena Taker DX Morrison Kofi Batista és Rey Mysterio
  11. quan.chi

    WWE pankráció

    Még kihagytad a Morrison vs Dolph Z. és a Kofi K. vs Miz meccseket.
  12. quan.chi

    WWE pankráció

    Kár hogy Reytől így elveszik az övet de mi is történt vele pontosan? Miért függesztették fel?
  13. quan.chi

    WWE pankráció

    Jah, lehet hogy a DX megpróbálja megszerezni az öveket és nekik van rá a legnagyobb esélyük. A gyerekjáték sztem jó volt, de a boszorkányhegy az tényleg nem volt jó.
  14. quan.chi

    WWE pankráció

    én se csak rajongóként nézem. A történet szálakat is próbálom fejtegetni stb... Láttátok a 12 roundsot? Cenának az egyik filmje. Szerintem baromi jó. Szeretem az ilyenfajta akciófilmeket. Sajnos még csak feliratosan van kint, szóval angolosok előnyben. Ja és a Rock filmjeit is szeretem. pl.: Gyerekjáték, stb.. Cenáról annyit hogy eddig csak egy filmjét láttam de színésznek inkább elmegy mint pankrátornak.
  15. quan.chi

    WWE pankráció

    hát kár Jeffért. de ha azt nézzük ő nagyon sok kockázatot vállalt. mindig is a testi épségét tette kockára amikor bunyózott és hosszú távon ezt sérülések nélkül nem lehet bírni. például ha belegondolunk hogy minden meccsén legalább 1x megcsinálja a swanton bombot akkor az nem kellemes a hátának hosszú távon se. Amúgy ez meg volt írva hogy Hardynak most veszítenie kell. Mert most következik egy Undertaker vs CM Punk rivalizálás. Már meg is van az első közös meccsük. A Breaking Pointon lesz egy submission meccs. Erre elsőre mindenki azt mondaná hogy Taker submissionjénél nincs jobb és biztos ő nyer de a WWE-ben általában elég sokáig, hetekig vagy hónapokig szokott ott lenni az öv az éppen aktuális bajnoknál. Szóval arra akarok kilyukadni hogy ha most CM Punkon van a sor és hosszú ideig nála akarják tartani az övet akkor hogy fogja legyőzni takert? Ő nem egy egyszerű ellenfél. CM Punknak meg most nincs is submission mozdulata. Bár régen volt. Szóval ha punk győz akkor az valami nagyon gagyi győzelem lesz. De én Takernek szurkolok. Csak az egy kicsit fura lenne hogy most tért vissza taker és máris újra bajnok legyen. És ha Taker elnyeri az övet akkor hogy és meddig folytatódik tovább a történet az öv körül? Csak azt nem akarom hogy Punk egyszer is legyőzze Takert, mert Punk meg se közelíti őt. Sok kérdés van. jack bauer92 te amúgy CM Punk rajongó vagy?
  16. quan.chi

    WWE pankráció

    na jól van. ezt nem tudtam. az ECW-t nem nagyon kísérem figyelemmel. emberek írjatok többen ebbe a fórumba. fel kéne éleszteni kicsit. Mit gondoltok a Cena vs Orton meccsről a Breaking pointon? Ez ugye egy I quit meccs lesz. Nem tudom elképzelni hogy ki fogja kimondani azokat a szavakat.
  17. quan.chi

    WWE pankráció

    Ez most kérdés volt? Ha igen akkor sztem nem tiltották ki csak most inkább másokat szerepeltetnek mint pl: Christian, Wiliam Regal, Kozlov, Jackson... Ha még ott lenne Boogeyman akkor csak pazarolnák a tehetségét, mert most van egy csomó kihívó az övre. így ő csak bunyózgatna a semmiért. lehet hogy megmondták neki hogy ő most egy ideig nem fér bele a képbe és a storyba. amúgy meg az ECW elég rövid show. kb 1 óra. azt nem tom hogy reklámokkal együtt vagy hogy, de rövid és ezért nem sok pankrátor kap lehetőséget egy ilyen showban. de az tény hogy Boogeyman is félelmetes. Nem szeretnék ott lenni a ringben ha jönnek a kukacok.
  18. quan.chi

    WWE pankráció

    Undertaker a kedvencem. Örülök hogy visszatért. Amúgy nem szabit vett ki hanem lesérült. Vagy a WM25-ön vagy az utánna lévő WWE Superstars-on. Volt egy nyakműtétje. Azért gondoljatok bele hogy ő se meg HBK se fiatal már. De most már visszajött. Ez a lényeg. És egy elég nagy üzenetet közvetített ezzel a Chokeslammel. Most a pletykák szerint azzal a köcsög CM Punkkal fog rivalizálni. És még ebbe talán bele fog szólni Matt Hardy is. Na meg Jeff lehet hogy ki vesz egy kis pihit... A Summerslam annyira nem volt jó. Hiányzott belőle a tűz. Persze a TLC meccs javított rajta. Csak annak a vége volt szar. Christianről annyit hogy szép volt fiú. Most is megmutatta hogy mekkora bajnok. Reynek,MVPnek, a DXnek gratula. Tőlük ezt vártam. Cenában csalódtam. Sztem Orton ideje lejárt. Nem kéne nála hagyni az övet. A vége a TLC amit már mondtam.... Magamról egy kicsit: 2 éve nézem a pankrációt. Smackdown-t tévében is. a DSF-en. a többit gépen a PPV-ket is beleértve. Kedvenceim: Undertaker The Rock Hulk Hogan DX Christian MVP Rey Jeff Hardy Kofi Kingston szóval általában a jófiúk de rosszfiúk közül pl Edge-et is kedvelem. nélküle nem ugyanaz most a Smackdown. néha jól leverik vagy éppen az asszonyt Vickie-t szóval jókat lehet röhögni rajtuk. Arra lennék kíváncsi hogy ti mennyi ideje nézitek a pankrációt??
  19. quan.chi

    Formula 1

    Azt észrevettétek mennyire béna volt a magyar kommentár? Már már siralmas. Össze vissza mondták a neveket Gyuláék. A gumik tipusát se tudták elsőre hogy milyen van fent... A beszéd se nagyon az erősségük.... Szujót meg egyszerűen kinevették a sztárok. Alonsótól csak futva tudott interjút készíteni, Eckleston is csak pár kérdésre válaszolt, a Renault csapatfőnöke is rohadtul unta az interjút.... Ez magyarország. Egy évig készülhettünk erre a pár napra és akkor ezek vannak... szgépes rendszer összeomlás... na lehet nem tehetünk róla... Na de a mentők jó munkát végeztek. Szegény Massa. Jobbulást Massa.
  20. quan.chi

    SonyEricsson Z520i

    Nekem is volt Z520i-m és én is k800-i-re cseréltem. A Z520i nekem nem nagyon jött be miután kétszer vagy 3x elromlott a kijelzője. Az átvezető kábel volt benne rossz. Pedig annyira vigyáztam hogy nem nyitottam sose ki úgy hogy félkézzel majdhogynem kicsapjam a kijelzőjét, de csak beszart. Egyszer kinyitottam és az egész belső képernyő elfehéredett. Tehát nem ajánlom senkinek. Amíg van rajta gari addig vissza lehet cserélni de aztán.... Aztán szívhatod a fogad mert használt telefonos boltokban 0 azaz 0 Forintért veszik be. Ennyit erről.
  21. írj a belső levelezőre ha felraktad vagy a témába. de jobb lenne ha privátot írnál nekem. cső. és kössz

  22. Cső.

    Feltudnád rakni mégegyszer a Smackdown vs. RAW 2006 -t? Amit a WWE RAW 2007, [sport/2007/Rapidshare] témában raktál fel. És egy gépigényt tudnál mondani? Nagyon jó lenne ha felraknád, mert sajnos törölték.

    CSövi.

×
×
  • Create New...