Jump to content
PirateClub.hu

rostasakos

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by rostasakos

  1. Sziasztok! Segítséget kérnék, kompletten vettem a gépemet tavaly októberben, azóta történt egy winchester csere, azon kívül semmibe sem nyúltam bele. Kb 2 hete kezdte el csinálni a gép, hogy már a BIOS-ban sem ismeri fel. Frissítettem a drivert, lefuttattam a víruskeresőt, és semmi. Van, hogy 20-30-szor kell újraindítani, mire felismeri. Az író IDE-kábeles, és még soha nem volt kihúzva. Ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm.

  2. Most valószínű, hogy elég sok user utálni fog, de hát mégis csak szólásszabadság van! :D

     

    Attól függetlenül, h menni idős vagy, tedd azt amit jónak látsz! Kedves userek, kedves gesztus dragster6-ot a jó irányba terelgetni, de Ti mit csináltatok fiatalkorotokban? Persze, lehet mondani, hogy "az ember a saját és mások hibáiból tanul"... Szerintem hagyni kell érvényesülni az életben, és ha nem az megy egyfolytában, hogy "jaj, miért cigizel, rákos leszel, stb" akkor talán már nem lesz akkora "nagy dolog" és talán saját maga is rájön TAPASZTALATBÓL, hogy mi a jó neki. Mondhatja bárki, hogy ha már rászokott akkor mindegy, de én megkérdőjelezem előre is: Az én nagyapám több mint 50 év dohányzás után (napi 2 doboz p20-at szívott, aki cigizik, tudja milyen) le tudta tenni a cigarettát ÖNSZÁNTÁBÓL, SEGÍTSÉG NÉLKÜL! Ezek után azt mondom, akiben volt annyi, hogy rászokott a cigire, és nincs annyi akaratereje és önuralma, hogy leszokjon, az még mindig el tud menni dohányzás-leszoktatóra, ha akar. Mindenki ítélje meg saját maga, hogy mi a jó neki. Még egy 14 éves is. Még a szüleit sem ítélem el, mert én is így kezdtem, csak 2 évvel korábban. Most lehet hülyének nézni, de az Ő élete. Az, hogy így éli, az az ő dolga. Meg a szülei-é, részben.

     

    Amúgy ha cigit veszel, próbáld meg elsütni, h vmelyik nagyszülődnek veszed, mert nem akarod, h lemenjen a boltig. :D Ha meg este, akkor azért most veszed, mert reggel a kávéja mellé nincs mit szívnia és téged küldött le! ;)

     

     

    Ha valakinek nem tetszik, várom a commenteket! ;)

×
×
  • Create New...