Jump to content
PirateClub.hu

rostasakos

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hackthat.net/df/ddos/8436/index.hack

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország

rostasakos's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Ha valakinek van valami anyaga ezzel kapcsolatban, megköszönném. Valamint KWP2000Plus-hoz drivere ha van valakinek...
  2. rostasakos

    Palik László

    A Palik egy nagyon értelmes, normális ember LENNE. ha nem szerepelne a TVben, mert egyszerűen imádja a hangját, ami 5 perc után idegesítő!!!
  3. rostasakos

    hogyan kérjek cigit?

    igen, de a végén már nem csak a tanács osztása ment...
  4. rostasakos

    "Házibuli"

    Hát, ez azért elég durva...
  5. nekem egy 200GB samsung vinyó. elektronika behalt, képtelenség a hiányzó alkatrészt beszerezni...
  6. Sziasztok! Segítséget kérnék, kompletten vettem a gépemet tavaly októberben, azóta történt egy winchester csere, azon kívül semmibe sem nyúltam bele. Kb 2 hete kezdte el csinálni a gép, hogy már a BIOS-ban sem ismeri fel. Frissítettem a drivert, lefuttattam a víruskeresőt, és semmi. Van, hogy 20-30-szor kell újraindítani, mire felismeri. Az író IDE-kábeles, és még soha nem volt kihúzva. Ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm.
  7. rostasakos

    barna zaj :P

    azon kívül, hogy lüktet a fejem, semmi más nem történt...
  8. Valószínűleg megőrülnék! Van itt egy-két olyan tartalom, ami nagyon jól jön, és máshol nincs fent! Úgyhogy... Már csak a számítógépen keresztüli étel-ital-pénz kiadás kéne a pirateclub új szolgáltatásai közé, és akkor fel sem kelnék a gép elől!
  9. rostasakos

    Szellem járás

    Ez elég sokkoló volt. Nézzetek bele a stoppos csaj szemébe... Egy biztos: Mai nappal megfogadom, hogy stoppost nem veszek fel SOHA! Ui.: Ha valaki tudna valami értelmes magyarázatot adni, azt megköszönném, mert felfogja az agyam amit látott, csak nem hiszi el!
  10. rostasakos

    Ki hány órát gépezik egy nap?

    minimum 8 órát! De volt hogy több mint 20 órát ültem a gép előtt a mozillát bámulva...
  11. rostasakos

    hogyan kérjek cigit?

    Most valószínű, hogy elég sok user utálni fog, de hát mégis csak szólásszabadság van! Attól függetlenül, h menni idős vagy, tedd azt amit jónak látsz! Kedves userek, kedves gesztus dragster6-ot a jó irányba terelgetni, de Ti mit csináltatok fiatalkorotokban? Persze, lehet mondani, hogy "az ember a saját és mások hibáiból tanul"... Szerintem hagyni kell érvényesülni az életben, és ha nem az megy egyfolytában, hogy "jaj, miért cigizel, rákos leszel, stb" akkor talán már nem lesz akkora "nagy dolog" és talán saját maga is rájön TAPASZTALATBÓL, hogy mi a jó neki. Mondhatja bárki, hogy ha már rászokott akkor mindegy, de én megkérdőjelezem előre is: Az én nagyapám több mint 50 év dohányzás után (napi 2 doboz p20-at szívott, aki cigizik, tudja milyen) le tudta tenni a cigarettát ÖNSZÁNTÁBÓL, SEGÍTSÉG NÉLKÜL! Ezek után azt mondom, akiben volt annyi, hogy rászokott a cigire, és nincs annyi akaratereje és önuralma, hogy leszokjon, az még mindig el tud menni dohányzás-leszoktatóra, ha akar. Mindenki ítélje meg saját maga, hogy mi a jó neki. Még egy 14 éves is. Még a szüleit sem ítélem el, mert én is így kezdtem, csak 2 évvel korábban. Most lehet hülyének nézni, de az Ő élete. Az, hogy így éli, az az ő dolga. Meg a szülei-é, részben. Amúgy ha cigit veszel, próbáld meg elsütni, h vmelyik nagyszülődnek veszed, mert nem akarod, h lemenjen a boltig. Ha meg este, akkor azért most veszed, mert reggel a kávéja mellé nincs mit szívnia és téged küldött le! Ha valakinek nem tetszik, várom a commenteket!
  12. Ez csak egy ötlet, de próbáld meg LIVE LINUX-al formázni a vinyót, hátha. Nekem pata-s vinyóval volt ilyen gondom, érdekes módon bejött.
  13. rostasakos

    Transformers a Természetben

    Ez haláli! Minden elismerésem annak, aki csinálta!
×
×
  • Create New...