Jump to content
PirateClub.hu

Malarki

Veterán
  • Pontszám

    112
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Malarki

  1. HY!

    Használt gépek után kutattam a neten, és ezt a kettőt találtam:

    http://iregszemcse.olx.hu/rendkivuli-aron-elado-komplett-szamitogep-iid-86736418
    http://gyongyospata.olx.hu/p4-szamitogep-elado-iid-86890732

    Nektek mi a véleményetek ezekről? Annyira nem értek hozzájuk, megérik az árukat? Második gépnek kellene testvérnek, főleg játékra.

  2. Itt nem az a kérdése, hogy meleg vagy-e, hanem ha az lenél, akkor hogy mondanád el. Én speciel nem tudom, lehet el se mondanám, csak hagynám, hátha kiderül magától is.

    Ha a fiam mondana ilyet, akkor se tagadnám ki, se nem verném el, se nem dobnám ki a házból. Bár ezt sztem senki se tenné meg, az se aki ezt írta, mert attól még mindig az én gyerekem. Tenni úgyse lehet ellene, eltűrném.

  3. Nforce2 Ultra 400 alaplaphoz kellene memória, nem tudom, hogy ehhez egyáltalán ehhez lehet-e DDR2-est tenni. Egy leírásban ezt találtam róla: "támogat maximum 3 Gb PC2100, PC2700 és PC3200 memóriát kétcsatornás elrendezésben" . Tudom, hogy nem egy mai darab, de ezt a gépet eddig csak netezéshez használtuk.

  4. HY!

    Szeretnék egy új, 512-es DDR2- memóriát venni. Van olyan márka, amit ti ajánlotok? Vagy a márka teljesen mindegy? Láttam 3000-ért is, de 12-ért is. Nekem 5, max 6 ezrem van rá.

    ÉS még valami. Nem vagyok egy nagy gépguru, szóval ha megveszem, akkor csak be kell dugni a helyére, és felismeri magától vagy valamit telepíteni is kell? Előre is kösz a válaszokat.

     

  5. Hát én nem igazán vagyok kibékülve Valenciával. Ő most 24 éves, és még csak most fedezik fel a jobb csapatok. Ronaldo szintén 24 éves, de már a világ egyik legjobb játékosa, vagy Messi, aki még mindig csak 22 éves és szintén a világ egyik legjobb játékosa. Ha Valencia tényleg olyan orbitális tehetség lenne, sztem már nagyobb karriert futott volna be. Persze lehet hogy tévedek, és kapunk egy újabb Dél-Amerikai szupersztárt.

  6. Senki se lát a jövőbe, mindenki csak találgat, jósolgat. Lehet hogy tényleg becsődöl a klub, lehet hogy egymás után nyernek 6 bajnokságot és 5 BL-t.

×
×
  • Create New...