Jump to content
PirateClub.hu

pengekcs

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by pengekcs

  1. 3271617_5.jpg.18342deb04cd2ca7a614265df7362adb.jpg

    EGY KOKTÉLPARTI. EGY TERRORISTA SEJT.
    EGY BAKTÉRIUMTENYÉSZET.
    EGY NEMZETKÖZI CSOPORTOSULÁS.

    Mindegyikük hálózat, egyúttal pedig mindegyikük egy meglepő tudományos forradalomnak a része. A 21. század elejének talán legfontosabb tudományos felfedezése annak meglátása, hogy minden hálózat, rendszer azonos szervezőelv alapján jön létre, és egyszerű, de hatékony szabályok révén működik. A világunkban meglévő hálózatok valódi természetének megértésével olyan fontos kérdésekben kerülhetünk közelebb a válaszhoz, mint a vírusok leküzdése, gazdasági válságok kezelése, a terrorizmus visszaszorítása, vagy akár az emberi társadalom szociális gondjainak megoldása.
    Barabási Albert-László, az USA-ban élő magyar származású fizikus impozáns könnyedséggel világítja meg egy új tudományág, a komplex hálózatok kutatásának területét és főbb kérdéseit.

     

    http://www.mediafire.com/file/irec3331k5jbaiv/Barabasi_Albert_Laszlo_-_Behalozva_2013.epub/file

    Ez meg nem volt itt, gondoltam, akkor legyen.

    • Like 6
    • Thanks 12
  2. Szia!

     

    Jo feltoltes, en par hete az iATKOS verziot raktam fel, ami 10.5.4-es verziot rak fel, de csak intel gepeken megy, ha jol tudom.

     

    Ehhez a kalyway verziohoz ha jon ki patch (10.5.4, stb.) mindenkepp rakd majd fel, vagy legalabbis nezd meg hogy az apple software update-je megy-e megbizhatoan.

     

    -off-

    u.i.: rapid pedig mar regota nem szivat nagyon beirando kodokkal, egy rapget szerintem siman leszedi idovel a cuccot. Csak annyi az uj szabaky hogy kb. 40-50 k/sec-nel nem jon gyorsabban, es egyszerre csak 1 file a free letoltesnel. Ugyhogy nyugi, oruljetek hogy nem megaupload-ra vagy valamio kevesbe ismertebbre toltenek fel. A rapidra azert rakja fel mindenki inkabb mert

    1., 500 gb-ot ad, a premium accnak, amit nem torol le soha

    2., pontokat kapsz a letoltesekert, amiert premium accot vehetsz magadnak, ill. azt hosszabbithatod, ergo ha jo dolgokat raksz fel es osztasz meg itt-ot, akkor eg ido utan nem kell ra koltened.

    3., mar 200 mb egy file max merete, premium accal meg akar 2gb is lehet egy file. backupolni is tok jo.

     

     

     

     

×
×
  • Create New...