Jump to content
PirateClub.hu

pengekcs

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://google.com/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    ?

Legutóbb itt jártak

905 profil megtekintés

pengekcs's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

46

Közösségi hírnév

  1. EGY KOKTÉLPARTI. EGY TERRORISTA SEJT.EGY BAKTÉRIUMTENYÉSZET.EGY NEMZETKÖZI CSOPORTOSULÁS.Mindegyikük hálózat, egyúttal pedig mindegyikük egy meglepő tudományos forradalomnak a része. A 21. század elejének talán legfontosabb tudományos felfedezése annak meglátása, hogy minden hálózat, rendszer azonos szervezőelv alapján jön létre, és egyszerű, de hatékony szabályok révén működik. A világunkban meglévő hálózatok valódi természetének megértésével olyan fontos kérdésekben kerülhetünk közelebb a válaszhoz, mint a vírusok leküzdése, gazdasági válságok kezelése, a terrorizmus visszaszorítása, vagy akár az emberi társadalom szociális gondjainak megoldása.Barabási Albert-László, az USA-ban élő magyar származású fizikus impozáns könnyedséggel világítja meg egy új tudományág, a komplex hálózatok kutatásának területét és főbb kérdéseit. http://www.mediafire.com/file/irec3331k5jbaiv/Barabasi_Albert_Laszlo_-_Behalozva_2013.epub/file Ez meg nem volt itt, gondoltam, akkor legyen.
  2. Link doglott. Itt egy uj: http://www.mediafire.com/file/e8m4vvloam3t38z/Barabasi_Albert_Laszlo_-_A_keplet_siker_torvenyei_2019.epub/file
  3. pengekcs

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Szia! Jo feltoltes, en par hete az iATKOS verziot raktam fel, ami 10.5.4-es verziot rak fel, de csak intel gepeken megy, ha jol tudom. Ehhez a kalyway verziohoz ha jon ki patch (10.5.4, stb.) mindenkepp rakd majd fel, vagy legalabbis nezd meg hogy az apple software update-je megy-e megbizhatoan. -off- u.i.: rapid pedig mar regota nem szivat nagyon beirando kodokkal, egy rapget szerintem siman leszedi idovel a cuccot. Csak annyi az uj szabaky hogy kb. 40-50 k/sec-nel nem jon gyorsabban, es egyszerre csak 1 file a free letoltesnel. Ugyhogy nyugi, oruljetek hogy nem megaupload-ra vagy valamio kevesbe ismertebbre toltenek fel. A rapidra azert rakja fel mindenki inkabb mert 1., 500 gb-ot ad, a premium accnak, amit nem torol le soha 2., pontokat kapsz a letoltesekert, amiert premium accot vehetsz magadnak, ill. azt hosszabbithatod, ergo ha jo dolgokat raksz fel es osztasz meg itt-ot, akkor eg ido utan nem kell ra koltened. 3., mar 200 mb egy file max merete, premium accal meg akar 2gb is lehet egy file. backupolni is tok jo.
  4. pengekcs

    Töltenél le HD filmeket?

    Ja, nem rosszak a HD filmek. Ha savszel meg ido engedi, miert ne. Hogy maga a film megeri-e az mar teljesen mas kerdes
×
×
  • Create New...