Jump to content
PirateClub.hu

Ketamin

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Ketamin

  1. Sziasztok!

    Win7et raktam fel ,minden frissítést telepítettem ami volt a mai nappal bezárólag.Majd feltettem a törést.Minden működik csak azt írja nincs aktiválva tegyem meg neten.Nem nagyon értek hozzá ,valaki meg tudja mondani ,hogy ezt most ha aktiválom akkor menni fog-e vagy mivel nem jogtiszta ezért kaput lesz neki?Windows loader 1.9.5 -öst használtam .(ja és nem számol vissza semmit nem csinál csak mikor a rendszerben megnézem akkor van kiírva az oem kód meg ,hogy nincs aktiválva,hadjam így?:D)

  2. sziasztok!

    Nekem nvidia van most is az is volt mindig is és az is marad .Találkoztam ismerőseimnél sokszor Ati kártyákkal 2 nap volt még találtam rá drivert amivel már futott de még mindig nem volt az igazi.

    Most 9800gt-vel tolom tökéletesen megy minden semmi hiba még amivel nem kompatibilis pl egy játék szerint még azzal is simán megy .

    Ja és az sem mindegy régen egy titanium-om volt nem értettem semmit a gépekhez sima gyári driverrel is simán futott ami a barátom 9600osáról nem lehetett elmondani.

    Kb 6 hónap múlva jöttem rá hogy frissíteni kell :).

  3. Hello!Nekem az lenne a kérdésem hogy a windows által letölött frissítéseket hogy lehet lementeni a rendszerről.Nem Back uo-ot meg ilyenek szeretnék,hanem a hotfixeket meg hasonlókat beleintegrálni egy telepítő lemezbe hogy mikor formázás után új rendszer teszek ne kelljen töltögetnie.Előre is köszönöm a segítségeket.

×
×
  • Create New...