Jump to content
PirateClub.hu

Ketamin

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Ketamin

  1. Ketamin

    Windows 7

    Köszi a megoldást most már tökéletes.
  2. Ketamin

    Windows 7

    Sziasztok! Win7et raktam fel ,minden frissítést telepítettem ami volt a mai nappal bezárólag.Majd feltettem a törést.Minden működik csak azt írja nincs aktiválva tegyem meg neten.Nem nagyon értek hozzá ,valaki meg tudja mondani ,hogy ezt most ha aktiválom akkor menni fog-e vagy mivel nem jogtiszta ezért kaput lesz neki?Windows loader 1.9.5 -öst használtam .(ja és nem számol vissza semmit nem csinál csak mikor a rendszerben megnézem akkor van kiírva az oem kód meg ,hogy nincs aktiválva,hadjam így?)
  3. Ketamin

    Ati Radeon vs. Nvidia

    sziasztok! Nekem nvidia van most is az is volt mindig is és az is marad .Találkoztam ismerőseimnél sokszor Ati kártyákkal 2 nap volt még találtam rá drivert amivel már futott de még mindig nem volt az igazi. Most 9800gt-vel tolom tökéletesen megy minden semmi hiba még amivel nem kompatibilis pl egy játék szerint még azzal is simán megy . Ja és az sem mindegy régen egy titanium-om volt nem értettem semmit a gépekhez sima gyári driverrel is simán futott ami a barátom 9600osáról nem lehetett elmondani. Kb 6 hónap múlva jöttem rá hogy frissíteni kell .
  4. Ketamin

    A legkomolyabb ovodai jelek!!!:D

    LSD molekula szerkezeti képlete
  5. Ketamin

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Hello!Nekem az lenne a kérdésem hogy a windows által letölött frissítéseket hogy lehet lementeni a rendszerről.Nem Back uo-ot meg ilyenek szeretnék,hanem a hotfixeket meg hasonlókat beleintegrálni egy telepítő lemezbe hogy mikor formázás után új rendszer teszek ne kelljen töltögetnie.Előre is köszönöm a segítségeket.
×
×
  • Create New...