Jump to content
PirateClub.hu

kaloz007

Veterán
  • Pontszám

    72
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

457 profil megtekintés

kaloz007's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kaloz007

    Filesonic - Dupla Szavazás

    Módosítottam, az általad idézett rész, így már érthetőbb lesz.
  2. kaloz007

    Filejungle - Dupla Szavazás

    Hehe, nekem ha jött a felével... De lehet lehet le volt terhelve, bár nem valószínű... Úgy legyen
  3. A múltkori összehasonlítós után, gondoltam (és mivel nem találtam) készítek egy olyan szavazást is, ahol egy-egy tárhelyről lehet véleményt mondani/ eszme cserét folytatni miért jó miért nem, ki miért szereti avagy nem. Most a Filesonic került terítékre, ami közkedvelt fájlmegosztónak mondható... http://filesonic.com Ha van más szavazás ötlet akkor azt is kiírhatom.
  4. A múltkori összehasonlítós után, gondoltam (és mivel nem találtam) készítek egy olyan szavazást is, ahol egy-egy tárhelyről lehet véleményt mondani/ eszme cserét folytatni miért jó miért nem, ki miért szereti avagy nem. Most a Filejungle került terítékre... http://Filejungle.com Ha van szavazás ötlet még akkor azt is kiírhatom...
  5. A múltkori összehasonlítós után, gondoltam (és mivel nem találtam) készítek egy olyan szavazást is, ahol egy-egy tárhelyről lehet véleményt mondani/ eszme cserét folytatni miért jó miért nem, ki miért szereti avagy nem. Most az Uploadstation került terítékre, ami talán nem olyan közkedvelt fájlmegosztó. http://uploadstation Ha van más szavazás ötlet akkor azt is kiírhatom.
  6. Úgy látom azért gyűlnek a válaszok, érdekes így visszaolvasni...
  7. Úgy látom nem lett vmi aktív a téma...
  8. unalmas ez a 2012 mind meghalunk szöveg. (azért megnézném - csak elméletileg milyen képet vágna a lakosság ha ilyen hírt kezdenének el terjeszteni... csak nem április 1 re esik, és gondolom ez a teljes társadalom felbomlásával járna... aztán hiába mondanád hogy " bocs, csak vicc volt" )
  9. kaloz007

    Kapu egy másik dimenzióba?

    ilyen rész a Sg-1 -ben is volt. Találtam egy szerkezetet, mellyel egy másik dimenzió lényeit láthatóvá tették, (persze csak az látta aki hozzá ért a bekapcsolt készülékhez, vagy adott pontjához véletlenül, és vmit megváltoztatott a személyben, vagy mi a lényeg hogy érintkezés útján terjedt.) aztán ez kijutott a bázisról, és karantént kellett elrendelni, meg fedősztori stb... (ill rájönni hogy állítható vissza) Lehet ez ihlette ? (ott egyébként úgy mondták, hogy ezek a "lények" "állandoan" jelen vannak, csak nem érzékeljük őket, és gyakorlatilag, akkor sem voltak itt a mi dimenziónkban, csak láthatóvá váltak, mint egy "szellem" vagy "hologram" de fizikailag nem voltak itt, így nem tudtak "bántani" "érintkezni" senkivel sem.
  10. Sajnos a társadalmunk még koránt sem mondható haladónak, sok tekintetben, még nagyon primitíven gondolkodunk... Viszont ez egy fejeltebb társadalomnak nem lenne nagy gond, elég ha változtatnak, a genetikán, máris "termelhetők" újabb agysejtek. Akár "természetes" úton sokkal tovább és alapjába véve egészségesebben élhetnének, mint a mai emberek. Én úgy gondolom (remélem) hogy a halál, az nem valaminek a vége, hanem egy új kezdete...De minden esetre egy nálunk jóval fejeltebb civilizáció talán már eljutott arra a szintre, ahol elérte a "halhatatlanságot". És ez lehet, egyáltalán nem olyan formában történt mint mi elképzeljük, hogy örökké élünk, talán inkább azt hogy más szinten, más formában élnek tovább.
  11. kaloz007

    Mesterséges életet hoztak létre

    Ez még nem teljesen mesterséges, ivel egy létező lénybe ültették be, vagyis magát a lényt nem teremtették, "újrabotolt" attól még a "számitógép" létezett... vagyis, még magát az élet keletkezését még nem oldották meg.
  12. kaloz007

    Csont is törhet a szex hevében!

    5. hálószoba - 6. fal Azért az már brutális... Képesek kibontani egy egész falat? jó erőben lehetnek...(feltéve hogy nem gipsz kartonból van )
  13. A hullám is részecskékből áll nem? (de legalábbis közük van a terjedéshez..)
  14. WHO - nem okoz agytumort a mobilsugárzás 2010. május 18. 23:01, Kedd - Berta Sándor Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb tanulmánya sem talált bizonyítékot arra, hogy összefüggés lehet az agytumor kialakulása és a gyakori mobiltelefon-használat között. A Genfben nyilvánosságra hozott INTERPHONE kutatási dokumentum Ausztrália, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Izrael, Olaszország, Japán, Új-Zéland, Norvégia, Svédország és az Egyesült Királyság 2708 gliomás és 2409 meningiomás agytumoros betegének, valamint további közel 8000 felhasználójának válaszain alapul és 10 év kutatási eredményeit tartalmazza. A kutatók megállapították, hogy nem lehet kizárni, hogy a sok mobiltelefonálás növeli az agytumor kialakulásának a kockázatát, de ehhez további vizsgálatokra van szükség. A válaszadók többsége nem tartozik a gyakran és sokat mobiltelefonálók közé, átlagosan havonta csupán 2-2,5 órán át használják mobil készüléküket. "Ezekből az adatokból nem lehet az agytumorok megnövekedett kialakulási kockázatára következtetni" - jelentette ki Christopher Wild, a Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség (IARC) igazgatója. A szakember hangsúlyozta, hogy a megváltozott felhasználói szokások miatt újabb vizsgálatokra van szükség. A tudósok szerint mindenképpen kiemelendő, hogy 2000 óta jelentősen megváltozott a mobilhasználat, így napjainkban már a fiatalok körében egyáltalán nem szokatlan az, hogy valaki akár egy órán át vagy annál hosszabb ideig beszél telefonon Emellett azt is fontos kiemelni, hogy a mai készülékek sokkal erősebb sugárzást bocsátanak ki, mint a korábbi modellek. S végül, de nem utolsósorban sokan írnak SMS-eket, illetve használják felhallgatón keresztül a mobiljukat. A mobiltelefon-gyártók úgy érzik, hogy a WHO kutatása őket és az álláspontjukat igazolta, vagyis a mobiltelefonok sugárzása nem veszélyezteti az emberi egészséget. Michael Mulligan, a Mobilgyártók Fórumának főtitkára közölte: a vizsgálati eredmények egyértelműen megerősítik a mobiltelefonok biztonságosságát. Az elemzés megegyezik a korábbi tanulmányok és kutatások eredményeivel, amelyek szintén arra a megállapítással zárultak, hogy a mobilsugárzás nem jelent egészségügyi kockázatot. Forrás: Sg.hu
×
×
  • Create New...