Jump to content
PirateClub.hu

RC4

Veterán
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: RC4

  1. RC4

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Videolejátszással lenne egy kis problémám - GOMPlayer-t használok, amiből most is a legújabb van fent. Mellékelek két képet, az egyiken az látható, ami XP alatt látszik (a video képétől eltekintve, mert az itt nem látszik, de nem az a lényeges) a második pedig a W7-en mutatkozó állapot. Ami nem tetszik: 7-en a playing felirat és a filmhez tartozó felirat szélei elmosódottak, pixelesek, nem élesek, a két képet összehasonlítva ez még jobban látszik. Mitől lehez ez? Én codec hibára tippeltem, divx, xvid van fent külön, ugyanúgy, mint XP-nél; nem szeretem a codec pack-eket, de kipróbáltam a K-Lite-ot és semmi változás. A probléma minden típusú videonál fennáll, bármit is nyitok meg a lejátszóban. Valakinek valami tipp esetleg? Köszi. A két kép tehát: XP mellett: http://img340.imageshack.us/img340/4643/moviesamplexp.jpg W7 mellett: http://img30.imageshack.us/img30/825/moviesample.jpg
  2. RC4

    Microsoft Windows 7

    Köszi szépen, közben rájöttem, hogy tényleg nem jó sorrendben voltak a HDD-k, ezért nem jött a bootmgr, de most már okés. Köszönöm az eddigi segítségeidet is.
  3. RC4

    Microsoft Windows 7

    Újratelepítettem a W7-et, de most meg indításnál kiírja, hogy bootmgr is missing (pedig mindkét HDD C: meghajtóján ott van), press ctrl+alt+del to restart. Viszont ha belépek a boot menübe és azt a winyót választom, amin az xp (!) van, akkor bejön és tudok választani. Ezt szerettem volna az elején is elérni, de még most is csak úgy tudom előhozni, ha bemegyek a boot menübe és ezt kéne kiküszöbölni. Gondolom a bootmgr-nek magától kellene indulnia
  4. RC4

    Microsoft Windows 7

    OK, akkor ha jól értem, újrarakom a W7-et, úgy, hogy mindkét HDD rajta van a gépen és akkor felkínálja majd a választást. Alig van még valami a 7 mellett, nem lesz nagy veszteség újratelepíteni és ha ez megoldja, akkor a legegyszerűbb is. Köszi.
  5. RC4

    Microsoft Windows 7

    Értem, köszi, erre gondoltam. Csak az a gondom, hogy ez nekem egyáltalán nem jön elő. Hogy lehet előhozni? Ráadásul a 7-ben a sajátgép-jobb katt-tulajdonságoknál van olyan, hogy meg lehet nézni, milyen rendszereket érzékel, és ott az xp fel sem tűnik, csak a W7. (Lehet, hogy azért nem látja a W7, mert úgy telepítettem a másik winyóra, hogy addig lehúztam az xp-s meghajtót?)
  6. RC4

    Microsoft Windows 7

    Üdv, én is feltettem a 7-et, XP mellé, de külön winchesterre. A kérdés az lenne, ami már felmerült pár oldallal korábban (de ha jól láttam, megoldás nem érkezett rá): hogyan lehetne elővarázsolni a boot manager-t (ill, hogy automatikusan előjöjjön indításkor), hogy ne kelljen mindig az alaplap boot menüjében winchestert választani? Megoldható ez? Köszi.
  7. RC4

    Milyen mobiltelefonod van?

    Egy hete már Nokia 5800-m van, azelőtt N80 volt. iPhone és e között gondolkodtam, de mivel az 5800 Symbian-os, Nokia és nem utolsósorban jobban tetszik, ezért döntöttem mellette. Az már az eddigi használat után is látszik, hogy nagyon jó telefon, nem bántam meg.
  8. RC4

    Hálózati problémák

    Üdv, remélem jó helyre írom a kérdésem. Az lenne a problémám, hogy mióta a ZoneAlarm 8.0.065.000 verziója van fenn a gépemen, azóta a következő dolog van: ha csatlakozom a netre, akkor kell kb. 15-20 mp, amíg a böngészőnek enged bármit is megjeleníteni. Tehát ha kijött a szövegbuborék, hogy csatlakoztatva, akkor hiába írok be egy címet a böngészőbe, tölt, de semmi nem jön be. De ha eltelt 15-20 mp, akkor utána már tökéletes. Csak a ZA lehet a hibás, mert megpróbáltam kikapcsolni, helyette a Windows tűzfal ment és akkor rögtön ment a böngészés, ill. a régebbi ZA-okkal sem volt még soha ilyen problémám, csak ezzel. Tulajdonképpen olyan, mintha egy rövid ideig a tűzfal visszafogná a kapcsolatot. Tudna valaki segíteni? Köszönöm. Ja, és semmit nem el állítottam rajta, minden default.
  9. RC4

    Fényképezőgép

    Bali, ha már így szóbakerült, én is a D40-re szavaznék Nekem is ilyen típus van, tavaly nyáron vettem, akkor még ilyen 140000 magasságában volt az ára, igaz a pénzvisszafizetési akció keretében 22500-at visszautaltak. A D40 sem bonyolultabb, mint egy komolyabb kompakt gép, én sem voltam egy nagy profi fotós (profi most sem vagyok, de jól haladok ), azonban képminőségben odaveri a kompaktokat. Hajrá Nikon
×
×
  • Create New...