Jump to content
PirateClub.hu

pazpeti

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About pazpeti

  • Születésnap 11/03/1988

Profile Information

  • Neme
    Férfi

pazpeti's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Elindítottam saját flash játékos oldalamat: http://jatekvilag.org online flash játékok Az oldal abban különbözik a többi oldaltól, hogy itt a játékokon elért eredményed automatikusan bekerül az adott játék toplistájába. Ezen toplisták alapján az oldalon ki van alakítva egy globális ranglista, amely az egyes játékokon elért eredmények alapján kerül felállításra. Ezen kívül lehetőség van párbajra, amelyben összemérheted magadat az ismerősökkel is. Harmadik dolog, amiben más ez az oldal, mint a többi, hogy hamarosan el fog indulni (ha már lesz elegendő tagja az oldalnak) a Hét versenye, amelyben egy héten keresztül az oldal tagjai egy adott játékban összemérhetik "erejüket".
  2. pazpeti

    Használsz-e seed-szervert?

    Én éppen a legmegfelelőbbet keresem. Ha esetleg tudnátok ajánlani, akkor azért hálás lennék.
  3. pazpeti

    Profi Seed Szerverek

    Eléggé régi topic tudom, de felmerült bennem a kérdés, hogy melyik jelenleg a legoptimálisabb seed szerver? Itt arra gondolok, hogy profi szintű legyen a szerver, a megfelelő árral, és lehessen paypal-el vagy alertpay-el fizetni. Tudtok ilyet ajánlani?
  4. pazpeti

    EasyHits4U

    az ilyen oldalak megnevezése: manualsurf oldalak A lényege, hogy bizonyos ideig meg kell egy oldalt nyitnod és eközben fent egy számláló számol vissza. Ha elérte a nullát, akkor a kódokból ki kell választanod a megfelelőt. Minden egyes oldal után kapsz valamennyi pontot. A pontokat a saját oldalad hirdetésére tudod felhasználni.
  5. soha sem fogok cigizni és soha sem fogok embert ölni
×
×
  • Create New...