Jump to content
PirateClub.hu

goreforever

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.krisztiantheone.extra.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    a Föld

goreforever's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. goreforever

    Gondoltam egy filmre......

    Igen, a Disturbia! Grat! Te feladványod megfejtése: Hipervándor. Félresikerült rablás, halott anya, drogos fiú, félrekefélő feleség, bosszúra éhes apa. ??
  2. goreforever

    Gondoltam egy filmre......

    Fiatal srác, videokamera, jó csaj, mustang, trinity. Itunes letiltása, a házat nem szabad elhagyni. ?? 2007
  3. goreforever

    Sony Ericsson VS Nokia

    Egyetlenegy SE-om volt, mégpedig egy T610-es. Akkor még az volt a csúcs, elég drágán jutottam hozzá. Meg is bántam,,,fagyott, az akksi hamar lemerült, és lassú volt. Aztán Nokiát használtam, és azóta is ennél a márkánál vagyok. Tudom, hogy a mai SE-ok már gyorsak, megbízhatóak, meg walkman, meg autofókusz, de nekem a Nokiák mindig is jobban tetszettek. Most van egy Nokia 6630-am, amivel semmi gond nincs. Olyan programot pakolok rá, amihez kedvem van, teljesen átlátom mi folyik a háttérben a telóban, Word, Excell, PPt, PDf-t nyithatok meg, a szenzor biztosít az akkumulátor takarékosságáról, CCD kamera van benne, az ikonokat megvltoztathatom, teljesen új telefont csinálhatok a Symbiannak köszönhetően. Aki nem használt még Symbianos mobilt, nemtudhatja mennyire más, mint a megszokott mobilok, kevés opcióval. És valljuk be a java nagyon kevés, és eltörpül a Symbain mellett/mögött. Ja, a Nokiára szavztam.
  4. goreforever

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nekem egy Nokia 6630 és egy Nokia 3510i-m van. Tökéletesen megvagyok elégedve velük. Volt már Sony ericcsonom is (k510i, k700) de azoknak szerintem egyhangú a menüjük. A 6630 nál olyan ikont észítek, amilyet akarok, és bármilyen programot telepíthetek rá. Remélem a következő telefonom egy E, vagy N szériás lesz!
  5. CPU: Intel Celeron 2530 Mhz

    VGA: ATI 128 Mb

    RAM: 768 Mb

    HDD: 40Gb Maxtor (IDE) 80Gb Samsung (IDE)

    DVD: Pioneer 101

×
×
  • Create New...