Jump to content
PirateClub.hu

Josh87

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Josh87

  1. Útálom őt. Egy igazi nagyképű beképzelt p**s. Aki imádja a saját hangját. Egyszer kint voltunk boxutca látogatáson, az elkerített részen voltak robogók, ő az egyikre felült, és élvezkedett hogy mindenki őt fényképezi. Az arcáról meg csak úgy sütött a beképzeltség... <_<

  2. Hi!

     

    Telepítéskor hogyan lehet kiválasztani, hogy melyik partícióra telepítse fel a Linuxot?

    Ketté van osztva a vinyóm, a c meghajtón van a windows.

    Na most a linuxot folyamatosan a d meghajtóra akarja telepíteni, amin nem igazán van hely. És új partíciókat akar létrehozni.

    Én meg nem igazán akarnám tovább osztogatni a vinyót. Hogy lehet beállítani hogy csak a c meghajtóra telepítsen, és ne kelljen új partíciókat létrehozni?

  3. Nem tudom mi lehet vele a probléma.

    Mert letöltöttem az openSUSE 10.2-őt és annak a telepítője minden gond nélkül elindult. Igaz még nem telepítettem fel csak próba képpen elindítottam. De remélem ezzel már nem lesz semmi gondom a továbbiakban.

  4. Hi!

     

    Ma próbáltam volna feltelepíteni az ubuntu 7.04-ás verzióját. Most próbáltam életemben először Linuxot telepíteni. Eddig csak windowst használtam.

    Amikor kiválasztom a Start or install Ubuntu lehetőséget, akkor elindul, de egyből utánna kiír valamit (nem igazán tudtam elolvasni hogy mit), a kernel-ről talán. És a képernyő teljesen elsötétül, a cd-ről sem tölt utánna. És a gépet ezek után csak resetelni lehet.

    Miért csinálhatja ezt?

×
×
  • Create New...