Jump to content
PirateClub.hu

Josh87

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Josh87

  1. Josh87

    Palik László

    Útálom őt. Egy igazi nagyképű beképzelt p**s. Aki imádja a saját hangját. Egyszer kint voltunk boxutca látogatáson, az elkerített részen voltak robogók, ő az egyikre felült, és élvezkedett hogy mindenki őt fényképezi. Az arcáról meg csak úgy sütött a beképzeltség...
  2. Josh87

    openSuse 10.2 tapasztalataim

    Hi! Telepítéskor hogyan lehet kiválasztani, hogy melyik partícióra telepítse fel a Linuxot? Ketté van osztva a vinyóm, a c meghajtón van a windows. Na most a linuxot folyamatosan a d meghajtóra akarja telepíteni, amin nem igazán van hely. És új partíciókat akar létrehozni. Én meg nem igazán akarnám tovább osztogatni a vinyót. Hogy lehet beállítani hogy csak a c meghajtóra telepítsen, és ne kelljen új partíciókat létrehozni?
  3. Josh87

    Számítógép kétmillióból

    Én egy saját bejáratú erőművet is kérnék mellé. Mekkora nagy fogyasztása lehet?
  4. Josh87

    openSuse 10.2 tapasztalataim

    Hi! Szerintem ebben is sok hasznos dologot találsz: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=78403 A hétvégén végre lesz időm feltelepíteni és kipróbálni.
  5. Josh87

    Ubuntu

    Nem tudom mi lehet vele a probléma. Mert letöltöttem az openSUSE 10.2-őt és annak a telepítője minden gond nélkül elindult. Igaz még nem telepítettem fel csak próba képpen elindítottam. De remélem ezzel már nem lesz semmi gondom a továbbiakban.
  6. Josh87

    Ubuntu

    Hi! Ma próbáltam volna feltelepíteni az ubuntu 7.04-ás verzióját. Most próbáltam életemben először Linuxot telepíteni. Eddig csak windowst használtam. Amikor kiválasztom a Start or install Ubuntu lehetőséget, akkor elindul, de egyből utánna kiír valamit (nem igazán tudtam elolvasni hogy mit), a kernel-ről talán. És a képernyő teljesen elsötétül, a cd-ről sem tölt utánna. És a gépet ezek után csak resetelni lehet. Miért csinálhatja ezt?
  7. Josh87

    Anti Tokio Hotel

    én is csatlakozok
  8. Josh87

    Mit nézel meg először egy csajon?

    Általában a lábaktól felfelé haladva kezdem De a feje is lényeg.
  9. Josh87

    Mekkora a súlyotok?

    Én 58 kg vagyok, és 175 cm. Nem ártana még néhány kilo.
×
×
  • Create New...