Jump to content
PirateClub.hu

zzaza

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

zzaza's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Hello, köszi a választ. Viszont kérdeznék egy talán könnyebbet. Adiumban és szövegszerkesztőben is mindenhol van nyelvhelyességellenőrzés. Ezt ki lehet kapcsolni? Olyan mint win alatt a Wordben, pirossal aláhúzogatja a szavakat. Köszi!
  2. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    NA jó akkor utoljára írok és kérdezek tök normálisan próbáltam segítséget kérni de úgy látom hiába... DEll Inspiron 6400 laptopomon van fent a Kalyway 10.5.2 es Leo, csodálatosan fut, minden rendben van. De két apróság zavar, ebben kérném bárkinek a tanácsát és nem a hallgatását. 1. A hangkártyámon nem lesz hang, ha bedugom a füllhallgatót. Bedugom nincs hang, kihúzom van hang. Van valamilyen driver vagy bármi ami megoldhatná ezt? Hangkártyám: SigmaTel STAC9200 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1] 2. Ha lecsukom a laptopot és visszanyitom nem jön vissza a kép. Erre sem tudom pontosan a megoldást. Egy progit kipróbáltam, de az annyit segitett, h ha mondjuk zenelejátszásnál csukom le és visszanyitom zene van, kép nincs. Nekem olyan kéne, ami mondjuk nem is teszi sleepbe a gépet, csak kikapcsolja a világitást és kész. Köszönöm...
  3. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Hello mflex, köszönöm, tényleg jó lett! Már csak egyben kérném a segítségeteket, és azt hiszem nagyon rendben lennék, az egyéb hibák meg már nem zavarnak. De egy még igen. Van hang a gépemen, azzal semmi gond. De amint bedugom a füllhallgatót, azon már nincs. Gondolom valami driver hiba, de én sajnos nem találtam rá megoldást. Ilyen a hangkártyám: Egy dell laptopba integrált SigmaTel STAC9200 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1], az everest szerint. Tudnátok segítni, h melyik driverrel oldódna meg a fülhallós problémám? Nagyon köszi!
  4. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Lenne egy másik kérdésem. Szeretnék feltenni drivert, aza kextet. Le is töltöttem hozzá egy kext helper nevű programot. Csak behúzza az ember az ablakba a kextet és máris mehet az install. Csakhogy van egy kis gond. Mikor rámegyek arra, h Easy install, azt rja, h "We failed to log in as rooot,check your password." Nos, bementem a Utility, aztán director utility. Ott Edit enable root user. Beállítottam jelszót, de a kext helper megint ezt írta ki, h failed, aztán megpróbáltam kivenni a jelszót, h nem írtam be semmi, így sem lett jó. Most akkor hogyan mivan? Köszi!
  5. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sajnos ez az, h nem igen csináltam sok mindent. Firefox volt megnyitva és messenger 7- en beszélgettem.
  6. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Hello mflex A kalyway 10.5.2 flemet a gépemre, minden nagyon jó rajta, ám néha kidob egy kernel pánikot és újra kell indítanom. Ezt vajon ki lehet deríteni mi okozhatja, vagy lehet, h csak egy új install oldaná meg új kernelt választva, vagy semmi? Amúgy inteles vagyok és intel vanillát választottam. Köszi!
  7. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Üdv! Hát nem megy simán semmi úgy néz ki. Telepítés, Disk Utility, customize, mindent sikerült frankón beállítani. Ám 29%-nál a telepítő Failed-el megállt és ezt az üzenetet dobta ki: "The installer could not validate the contents of the 'Essential' package. Contact the software manufacture for assistance." Ezzel a telepítővel dolgoztam: Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd.iso Ötlet, h mit kellene tennem? Kössz! EDIT: MINDEN OK, SIKERÜLT, KÖSZI DUAL BOOT IS FRANKÓ
  8. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sziasztok, mflex szerencsére sikerült megoldani a gondjaimat, már csak egy kérdésem lenne, erre biztosan tudod a választ. Szóval Customize-nál a Mobo_chipsets közül én mit válasszak. Az én gépem egy Dell Inspiron 6400 laptop. Ilyen az alaplapom: Alaplap neve: Dell Inspiron 6400/E1505 Alaplapi lapkakészlet: Mobile Intel Calistoga-GM i945GM Ezek vannak a Customizében: AppleNForceATA AppleOnBoardPCATA AppleVIAATA AppleGenericPCATA SiliconImage3132 Alapból az összes csipszet be van jelölve egyébként. Szóval? Hagyjam mindet benn, vagy melyik legyen a nyerő? Köszi!
  9. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Üdv! Kipróbáltam már 3 változatot, de mind telepítés közben Failed hibával leáll. Az akkor nem gond, ha Win alatt csinálok neki Fat32es partíciót? Mert így telepítéskor kilehet hagyni a Disk utility-t, mert már alapból látja a Mac partíciómat. De így nem állítom be az extended journalistet. Vagy jobb a partíciót a telepítő alatt létrehozni? Flex, légyszíves, tudnál tanácsot adni? köszi!
  10. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Igen támogatja. Leszedtem most az IAtkos-t, de az meg a telepítőbe nem látta a FAt32.re formázott partíciómat. Hiába próbálgattam a leírásnak megfeleőlen a Disk utility az installba, akkor sem látta. Segítség?
  11. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Üdv! Na elkezdtem a telepítést, minden nagyon frankón ment, partíciós dolog, customize stb, de sajnos telepítés közben, mikor kiírja, h mennyi van hára, szóval kb 15%-nál kiírja, h Installation Failed, és nem tudott néhány fájlt telepíteni és lépjek kapcsolatba a gyártóval és restart. Erre valami tipp? Lehet, h azért, mert újraírhatóval próbáltam?? A gépem konfigja egyébként itt van, lehet, h a customizét rontottam el? http://seven7.uw.hu/report.htm Valaki mondhatna valamit! Köszi!
  12. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Úgy is gond lehet, ha vinyómon van egy C partíció, azon van az XP és va n egy D meghajtó, arra szeretném feltenni a MAc-at. Természetesen a D-re csinálnák egy új paríciót és oda... Így is szívatós? Valaki segíthetne. Laptop miatt nem akarok új vinyót. Köszi!
  13. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Köszönöm a linket, igazából már én is olvastam, csak azért írtam Nektek, h akinek sikerült az megoszthatná a tapasztalatait, h valóban sikerült-e ezen útmutatás alapján. Mert a fórumot olvasva sokat mondtátok, h így nem sikerült meg úgy nem sikerült. Egyébként tönkre lehet tenni ezzel a gépemet? (laptopomat). Köszi!
  14. zzaza

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Üdv! Szeretném feltenni én is XP mellé, de amíg valaki nem segít nem merem elkezdeni egyedül. Nem szeretném tönkrevágni a laptopom és esetleg a vinyón lévő dolgaimat. Úgyhogy ha valaki volna olyan szíves és segítene XP mellé egy vinyóra feltenni ezt a osx-t nagyon nagyon megkösszönném. A legjobb lenne ha megkeresene privátban és mondjuk e-mailen vagy msnen tudnánk beszélni. Remélem lesz ilyem ember, előre is nagyon köszönöm. Itt a mail címem: ans777(at)vipmail.hu, msn is ez ugyanez. Köszi még1x, üdv! Seven
×
×
  • Create New...